Tülin Şahin, Sevgilisi Pedro de Noronho ile Evlendi - Son Dakika
Magazin

Tülin Şahin, Sevgilisi Pedro de Noronho ile Evlendi

Dünyaca ünlü model Tülin Şahin, bir süredir aşk yaşadığı Portekizli yatırım bankacısı Pedro de Noronha ile yurt dışında evlendi.

17.04.2019 07:56  Güncelleme: 11:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü top model Tülin Şahin, dokuz aydır birlikte olduğu Portekizli yatırım bankacısı Pedro de Noronha ile Portekiz'de evlendi.

İki tarafın ailelerinin katıldığı sade bir tören ile Lizbon'daki evlerinde dünya evine giren Tülin Şahin ve Pedro de Noronha, işlerinin yoğunluğu nedeniyle balayına çıkamadılar.

TÜRKİYE'DE KUTLAMA YAPACAKLAR

İlişkilerinin başlarında basın önüne çıkan ve muhabirlerinin evlilik sorularını gülümseyerek karşılayan çift, işlerinden dolayı Türkiye-Portekiz arasında gidip gelecek. İkilinin samimi halleri ise ilk günden beri dikkatlerden kaçmamıştı.

Aile arasında nikah kıyan çift, en kısa zamanda Türkiye'ye gelerek yakın dostlarıyla da kutlama yapacak.

Tülin Şahin, Sevgilisi Pedro de Noronho ile Evlendi

ALYANSLARINI PAYLAŞTI

Sosyal medya hesabı Instagram'dan düğünle ilgili paylaşım yapan Şahin, eşiyle birlikte alyanslarının olduğu bir paylaşım yaptı. Şahin'in paylaşımına kısa sürede tebrik yorumları yağdı.

Tülin Şahin, Sevgilisi Pedro de Noronho ile Evlendi

GEÇTİĞİMİZ SENE BOŞANDI

Tülin Şahin, şef aşçı Memet Özer ile 2005 yılında nikah masasına oturmuş 12 yıllık evliliklerini de geçtiğimiz sene anlaşmalı olarak bitirmişti.

Tülin Şahin, Sevgilisi Pedro de Noronho ile Evlendi

Son Dakika Magazin Tülin Şahin, Sevgilisi Pedro de Noronho ile Evlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (24)

  • Saadet hanım: Tülin hanım sen müslüman san eğer müslüman olmayan biriyle yuva kurma .onun spermleri senin karnında bebek dünyaya gelecek umarım bebek olmaz . mutlu bir yuva seni beklemiyor inan 9 19 Yanıtla Japon askeri: Herkes kendinden sorumludur sanki Müslüman gibi yaşıyor ya yabancı ile evlenmesine mi şaşırdın 14 1
  • KAYA: türk biri evlenseydin bari 9 8 Yanıtla
  • He: Ahahhn türk erkekleri alman rus kadınlarla evlenince sorun olmuyor kadınlar evlenince sorun . Aferin tülin bu krolardan biriyle evlenmemişsin ben de Türk erkeği ile evlenmem onun yerine gider bir ayıyla evlwnirim hiç değilse pofuduk 5 10 Yanıtla Kimi: Dinimize göre müslüman bir kadın İmam etmemiş müslüman olmamış) Hristiyan ile evlenemez.. 6 2
  • Feryal: Hiç vakit kaybetmemiş, daha gecen sene boşandı 11 2 Yanıtla
  • Memleketim: Sünnet olmusmu? 7 5 Yanıtla
  • Umut: Osmanlı torunu diye övünen kızlar gidip elin gavuruyla evleniyor bravo devam edin nede olsa ölüm meleği sizide bulacak 8 3 Yanıtla
  • Can simidi : İşine gelmedimi sür fetoyu öne bitir işi..:) 8 3 Yanıtla
  • Afrikali: Turk ve musluman sa ilerde cocuklari olursa gavur olur model di unluydu falan bunlari kaldiran millettir oda gitsin disarda isi pidirdin elin gavuru borucu heralde banka degil 1 9 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement