Tüm F. Bahçeliler, G. Saraylı Mı? - Son Dakika
Spor

Tüm F. Bahçeliler, G. Saraylı Mı?

Tüm F. Bahçeliler, G. Saraylı Mı?

Haber. Hilmi SEVER twitter. com/hilmisever Spor Toto Süper Lig'de son haftalara girilirken heyecan daha da arttı.

09.04.2011 06:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber: Hilmi SEVER

twitter. com/hilmisever

Spor Toto Süper Lig'de son haftalara girilirken heyecan daha da arttı. Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında yaşanan soluksuz şampiyonluk yarışında, özellikle bu hafta 'kader haftası' olarak gösteriliyor. Lider Trabzonspor, Türk Telekom Arena'da Galatasaray karşısına çıkarken, Fenerbahçe zorlu Eskişehir deplasmanında galibiyet arayacak.

Fenerbahçe'nin Trabzonspor ile maçı olmadığı için, sarı-lacivertliler, rakibinin puan kaybını bekliyor. İşte bu beklenti belki de hayatta olmaz denilen bir sözün gerçekleşmesini sağlayacak; 'Tüm Fenerbahçeliler, bu hafta Galatasaraylı mı?' Bazılarına göre bu sorunun yanıtı 'evet', bazılarına göre ise 'kesinlikle hayır'. Tabii ki Trabzonspor'un puan kaybı, Fenerbahçe için önemli ama işin içine ezeli rekabet girince bunu gönülden isteyenler için bile dile getirmek zor oluyor.

2003-2004 sezonunda da Trabzonspor şampiyonluğu kovalarken, hem de Avni Aker'de hiç bir iddiası bulunmayan Galatasaray'a 4-2 mağlup olmuş ve ümidini tamamen yitirmişti. Bordo-mavililer, Galatasaray karşısında aynı acıyı yaşamak istemiyor.

Bakalım futbol dünyamızın önde gelen isimleri hem bu hafta oynanacak maçlar hem de bu konuyla ilgili neler söyledi?

(Sizler de düşüncelerinizi sayfanın alt kısmında bulunan yorum yaz bölümünden iletebilirsiniz. . )

ALİ ŞEN: "BU HAFTA BEN DE GALATASARAYLIYIM"

"Galatasaray kazanırsa tabii ki mutlu oluruz. Bu hafta ben de Galatasaraylıyım. Galatasaray'ın renklerinin yarısında müşterekiz, onların kırmızı, bizim lacivert. Trabzonspor, Galatasaray maçı normal bir maç olur. Bu maçla ilgili başka şeyler düşünmek yanlıştır. Galatasaray, Trabzon'a yatar düşüncesi çok sakat olur. Kim bu tarz şeyler anlatıyorsa rüya görüyordur. Galatasaray ve Trabzonspor çok büyük camialardır, çıkıp sahaya ellerinden geleni iki takım oyuncuları da yapacaktır. Galatasaray, Trabzon'a maçı verecek, yatacak, bunlar hep hikayedir.

Esasında Galatasaray maçı beni çok ilgilendirmiyor, beni asıl ilgilendiren Fenerbahçe'nin oynayacağı, Eskişehirspor maçı. Eskişehir'i yenemezsek Galatasaray maçının önemi olmaz. Eskişehirspor maçı bana göre şampiyonluk maçıdır. Trabzonspor ve Fenerbahçe'den ilk puanı kaybedenin bir sonraki maçı çok önemlidir demiştim. Fenerbahçe ilk puanı kaybeden oldu, bu nedenle Eskişehir maçında galibiyetten başka alternatifi yok. "

OSMAN TANBURACI: "BÜTÜN F. BAHÇELİLER SARI-KIRMIZI BAYRAKLARLA ARENA'YA GELSİN"

"Bütün Fenerbahçeliler sarı-lacivert formayı giyip sarı-kırmızı bayrak alıp Arena'nın etrafında sallayacaklar. Fenerbahçeliler üç dakika sevinsinler, güler onların yüzü.

Galatasaray ile Trabzonspor arasında oynanacak maçın sonucu ne olursa olsun, Fenerbahçe şampiyonluğa bir düğüm daha atar.

Tanburacı, 'Galatasaray'ın, Trabzonspor karısında maça fazla asılmayacağı, maçı vereceği' iddiasıyla ilgili olarak ise şunları söyledi: "Geçen sene Trabzonspor, Fener'e verdi mi? Tarih tekerrürden ibaret demeyin, Fenerbahçe yine son maçta hüsrana uğrar. "

BÜLENT KORKMAZ: "HER ZAMAN G. SARAY'IN KAZANMASINI İSTERİM"

"Türk Telekom Arena'da oynanacak maçın seyircisiz olması Galatasaray'ın avantajına, moral motivasyonu bozuk olan Galatasaray, favori taraf ise Trabonspor. Ama bu futbol maçı, hiçbir şey belli olmaz.

Biz de Trabzonspor şampiyonluğa giderken, Trabzonspor'u deplasmanda mağlup etmiştik ve Fenerbahçe o sezon şampiyon olmuştu ama o zamanki durumla şu anki durum çok farklı. Dip yapmış bir Galatasaray var. O zamanki oyuncularla şu anki oyuncular arasında da büyük fark var. Galatasaraylı tüm futbolcuların sahaya kazanmak için çıkacağından eminim. Fenerbahçelilerin, bu hafta Galatasaray'ı desteklemesi konusuyla ilgili yorum yapmama gerek yok. Sonuçta onlar Trabzonspor'un puan kaybetmesini istiyor.

Ben her zaman her maçı Galatasaray'ın kazanmasını isterim ve Trabzonspor maçı da bunlardan bir tanesi. Trabzonspor veya Fenerbahçe'nin şampiyon olması beni çok ilgilendirmiyor ben sadece Galatasaray'ın şampiyon olmasını isterim ve o zaman mutlu olurum. "

GÜRCAN BİLGİÇ: "TÜM GALATASARAYLILAR, TrabzonSPORLU MU?"

"Aslında Galatasaray ile Trabzonspor maçı, Fenerbahçe için büyük şans. Galatasaraylı futbolcular, geçen haftaki mağlubiyetten sonra seyircinin olmadığı bir statta, baskı altında olmadan ligin kaderinde iz bırakabilerler. Fakat son form durumları ve Trabzonspor'un kazanma isteği karşısında bunu yapabileceklerini zannetmiyorum.

Fenerbahçe'ye dönecek olursak, Eskişehirspor dirençli bir takım, zor gol atıyor, zor gol yiyor. Fenerbahçe, deplasmanda olduğunu çok hissedecek, kontrollü olup yine bir duran topla gol arayacaklardır. Eğer o mücadeleci ruhlarını korurlarsa maçı kazanmayı başarırlar.

Bilgiç'in, 'bu hafta tüm Fenerbahçeliler, Galatasaraylı mı?' sorusuna yanıtı ise şöyleydi: "Galatasaray'dan umutları olsa bence olurlardı. Aslında 'tüm Galatasaraylılar, Trabzonsporlu mu?' diye de sorabiliriz. Kendi içinde bir çok espri taşıyan bir karşılaşma ama en azından puan almaları durumunda Galatasaraylıların, Fenerbahçelilere 'sizi biz şampiyon yaptık' deme şansları doğabilir. Tabii ki pazar günü tüm Fenerbahçeliler mutlaka Galatasaray'ı tutacaktır. "

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Tüm F. Bahçeliler, G. Saraylı Mı? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement