Tüm Mahalleyi Alevler Sardı, Vatandaşlar Şok Oldu - Son Dakika
3.Sayfa

Tüm Mahalleyi Alevler Sardı, Vatandaşlar Şok Oldu

Tüm mahalleyi alevler sardı, vatandaşlar şok oldu Mahalle sakinleri hortumlar ve kovalarla yangına müdahale ettiMUĞLA - Bodrum'da öğle saatlerinde çıkan yangın nedeniyle mahalle sakinleri korku dolu anlar yaşadı.

17.07.2018 17:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tüm mahalleyi alevler sardı, vatandaşlar şok oldu

Mahalle sakinleri hortumlar ve kovalarla yangına müdahale etti

MUĞLA - Bodrum'da öğle saatlerinde çıkan yangın nedeniyle mahalle sakinleri korku dolu anlar yaşadı. Kova kova su döken kadınlar yangını söndürmek için mücadele etti.

Bodrum'un Bitez Mahallesinde bulunan otluk arazide henüz nedeni bilinmeyen bir sebepten yangın çıktı. Yerleşim yerlerinin bulunduğu arazide çıkan yangın nedeniyle vatandaşlar panik yaşadı. Bazı mahalle sakinleri yangını kova kova su taşıyarak yangını söndürmeye çalışırken bazıları ise bahçe hortumlarıyla yangına müdahale etti. Tüm mahalleyi saran alevler lüks villara 5 metre kadar yaklaştı. Yangına Büyükşehir belediyesi Bodrum itfaiye ekileri, ve mahalle sakinleri alevleri söndürmek için büyük bir mücadele verdi. Panik yaşanan mahalleye, polis ve 112 acil sağlık ekipleri de sevk edildi. Vatandaşların korku dolu bakışları arasında itfaiye ekipleri yangını söndürdü.

Yangında yaklaşık 2 hektarlık, makilik ve otluk alan küle döndü. Yangın yaklaşık 1 saatin ardından kontrol altına alınırken bölgede soğutma çalışmaları sürüyor.

Tüm Mahalleyi Alevler Sardı, Vatandaşlar Şok Oldu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Tüm Mahalleyi Alevler Sardı, Vatandaşlar Şok Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement