Tüm Memur Sen üyeleri için yabancı dil eğitim protokolü - Son Dakika
Güncel

Tüm Memur Sen üyeleri için yabancı dil eğitim protokolü

Tüm Memur Sen üyeleri için yabancı dil eğitim protokolü

Tüm Memur Sen Konfederasyonuna bağlı sendikalara üye memur ve birinci derece yakınlarını kapsayan yüzde 40 indirimle yabancı dil eğitim protokolü imzalandı.

09.06.2021 13:42  Güncelleme: 14:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tüm Memur Sen Konfederasyonuna bağlı sendikalara üye memur ve birinci derece yakınlarını kapsayan yüzde 40 indirimle yabancı dil eğitim protokolü imzalandı.

Demokratik Sağlık-Sen Genel Başkanı Togan Demircan, "Bir lisan bir insan düsturu ile; konfederasyonumuz Tüm Memur Sen ve bağlı sendikalar Diva Sen, Demokratik Sağlık Sen, Birlik Sağlık Sen, Merkez Büro Sen, Bil Sen ve Tüm Toç Sen adına Amerikan Dili Edebiyatı Yabancı Dil Kursları ile üyelerimiz ve birinci derece yakınlarını kapsayan yüzde 40 oranında indirim anlaşması protokolü imzaladık." dedi.

Tüm Memur Sen ve bağlı sendikaları olarak 10 bine yakın üyeyi sosyal ve ekonomik manada desteklemeyi önemsediklerini vurgulayan Demircan, "Bu anlaşmaya göre üyelerimiz ve birinci derece yakınları yüz yüze eğitim ve çevrimiçi eğitim sisteminden 31 Aralık 2021 tarihine kadar yararlanabilecekler, ikinci bir dil eğitiminde ise bu indirim oranı yüzde 80'e inmektedir. Sendika olarak üyelerimize ve yakınlarına yönelik bu tip anlaşmaları sağlayarak istifade eden üyelerimizi maddi olarak desteklemeyi, katma değer sağlamayı kıymetli buluyoruz. Geçtiğimiz aylarda gerçekleştirdiğimiz sigorta, kasko, konaklama vb. anlaşmalarımızı da üyelerimize sunmuştuk. Bu anlaşmalar nedeniyle üye arkadaşlarımızdan olumlu geri dönüşler alıyoruz, yelpazeyi de genişletmeyi planlıyoruz." dedi.

Pandemi döneminde gençleri de unutmadıklarını aktaran Demircan, "Demokratik Sağlık Sen olarak İzmir Genç Manisa Spor Kulübümüze forma sponsoru olduk. Mübarek ramazan ayı içerisinde sosyal komitemiz organizasyonu ile yüzlerce ailemize dokunduk. Sosyal komitemize ve emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki süreçte sendika olarak burs vermeyi hedefliyoruz. İnşallah bu çalışmamızda yakında bitecek ve yeni eğitim öğretim döneminde Demokratik Sağlık Sen olarak öğrenci kardeşlerimize burs vereceğiz.

Yakın zamanda Memur Sen Konfederasyonu tarafından diğer iki konfederasyona ağustos ayında başlayacak olan toplu sözleşme görüşmelerinde birlikte hareket etme çağrısında bulunan Sayın Ali Yalçın'a 'Dayanışma aidatı, masanın tarafları ve oturma düzenleri' gibi demokratik olmayan taleplerinden vaz geçtiği içinde teşekkür ederim. Reel sorunlara odaklanarak milyonlarca çalışanı ve emeklimizi ilgilendiren toplu sözleşmede görüşmelerinin beklentilerin karşılık bulması arzumuzu yineliyoruz." diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tüm Memur Sen üyeleri için yabancı dil eğitim protokolü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Mersin'de PTT 52. Balkan Ülkeleri Postacı Yürüyüş Yarışması Bölge Seçmeleri Gerçekleştirildi
    15:50 Mersin'de PTT 52. Balkan Ülkeleri Postacı Yürüyüş Yarışması Bölge Seçmeleri Gerçekleştirildi

    Mersin'de düzenlenen PTT 52. Balkan Ülkeleri Postacı Yürüyüş Yarışması Bölge Seçmeleri'ne 124 personel katıldı. Yarışmalarda erkekler ve kadınlar kategorisinde dereceye girenler Türkiye Geneli Eleme Yarışması'na katılma hakkı kazandı. Mersin PTT Başmüdürü Recep Öztürk, etkinliğin sosyal dayanışmayı arttırdığını ve sportmenlik ruhunu geliştirdiğini belirtti.

  • İsrail'in Lübnan'a düzenlediği hava saldırılarında bir sivil yaralandı
    15:48 İsrail'in Lübnan'a düzenlediği hava saldırılarında bir sivil yaralandı

    Lübnan'ın doğusuna ve güneyine düzenlenen İsrail hava saldırılarında bir sivil yaralanırken, çok sayıda ev yıkıldı.

  • Karabük'te kaza yapan otomobil sitenin duvarında asılı kaldı
    15:48 Karabük'te kaza yapan otomobil sitenin duvarında asılı kaldı

    Karabük'ün Şirinevler Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında, 78 AZ 229 ve 54 AIT 676 plakalı otomobiller çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan 78 AZ 229 plakalı otomobil, çevredeki bir sitenin bahçe duvarında asılı kaldı. Kazada yaralanan olmazken, olay güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

  • Adıyaman Belediye Başkanı 'Altın İğne' projesinin açılışını gerçekleştirdi
    15:46 Adıyaman Belediye Başkanı 'Altın İğne' projesinin açılışını gerçekleştirdi

    Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, kadınların tekstil sektöründe istihdam edilmesini sağlayacak olan 'Altın İğne' projesinin açılışını gerçekleştirdi. Belediye Başkanı olarak ilk açılışını gerçekleştiren Tutdere, 'Adıyaman Belediyesi olarak projelerimizle kadınlarımızın yanında olacağız' dedi.

  • Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Muhtarlarla İstişare Toplantısı Yaptı
    15:45 Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Muhtarlarla İstişare Toplantısı Yaptı

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Pınarbaşı ilçesinde 122 muhtarla bir araya gelerek istişare toplantısı düzenledi. Büyükkılıç, muhtarları kırsal bölgelere hizmet ulaştırmada en büyük destekçileri olarak nitelendirdi ve halkın mutluluğu ve huzuru için gece gündüz çalıştıklarını belirtti.

  • Adıyaman'da otomobil ile motosiklet çarpışması: 1 yaralı
    15:45 Adıyaman'da otomobil ile motosiklet çarpışması: 1 yaralı

    Adıyaman'da Yeni Mahalle 3.Çevre Yolu Demokrasi Okulu yakınlarında meydana gelen kazada, Berkay B. idaresindeki motosiklet ile Gülsüm D. idaresindeki otomobil çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü Berkay B. ağır yaralandı ve Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralının sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Edirne'de trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı
    15:45 Edirne'de trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı

    Edirne'nin Keşan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, 1 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı. Keşan istikametinde seyreden bir hafif ticari araç, arkadan gelen bir otomobilin çarpması sonucu şarampole uçarak takla attı. Kazada yaralananlar hastaneye kaldırıldı, ancak bir kişi tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazaya karışan otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Soruşturma devam ediyor.

  • Düzce Belediyesi İtfaiyesi, Orhangazi Mahallesindeki Ev Yangınına Müdahale Etti
    15:44 Düzce Belediyesi İtfaiyesi, Orhangazi Mahallesindeki Ev Yangınına Müdahale Etti

    Düzce Belediyesi İtfaiyesi, Konuralp bölgesi Orhangazi Mahallesinde meydana gelen ev yangınına kısa sürede müdahale ederek kontrol altına alınmasını sağladı. Yangında evde maddi hasar meydana geldi.


Advertisement