TÜMSİAD Gebze Şubeninin ilk Toplantısı - Son Dakika
Güncel

TÜMSİAD Gebze Şubeninin ilk Toplantısı

TÜMSİAD Gebze Şubeninin ilk Toplantısı

Genç TÜMSİAD Gebze şubeninin ilk bilgilendirme ve kuruluş toplantısı yapıldı.

02.01.2012 09:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

30 Aralık Cuma günü TÜMSİAD Gebze şubesinde yapılan toplantıda, yeni kurulacak olan Gebze genç Tümsiad şubesinin çalışma ve faaliyet alanları ayrıca dernek programları hakkında geniş kapsamlı bilgilendirme yapıldı. Toplantıda TÜMSİAD Gebze şube bşk Ahmet Bayat, Bşk yardımcıları İbrahim Arıkan, Ensar Korkmaz, İsmail Akıncı ve bazı yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. Açılış konuşmasını yapan Tümsiad Gebze genel sekreteri Ahmet ÖZBİLEK, Türk Milletinin bin yıllık şerefli tarihinde, yalnız kendi insanına değil, tüm insanlığa hem dünyevi hem uhrevi güzellikleri ikram etme hususunda canla başla hizmet ettiğini, bunun tarihi gerçeklerle ispat edildiğini ve bugünde TÜRK Milletinin aynı hizmet aşkıyla hem kendi Milletinin huzuru hem Dünya insanlığının mutluluğu için çaba harcadığının göz ardı edilemeyeceğini ifade ederek kurulacak genç Tümsiad'ın hizmet bünyesinde yer alan gençlerimizin aynı çizgide çalışmalarına devam edeceğini sözlerine ekledi.

Daha sonra Tümsiad Gebze Şube Başkanı Ahmet bayat konuşmasında yeni kurulacak olan Gebze Genç Tümsiad'ın Gebze, Bölge ve Türkiye'miz için, sanayi, ticaret, sermaye birlikteliği, iş yapılanmaları, proje üretimi, gençlerimizin fikir, düşünce, idealleri çizgisinde en mükemmelli nasıl ortaya koyabiliriz hedefine endeksli bir çalışma stratejisi izleyeceklerini ve gençlerimizin bu çalışmalarda topluma örnek olacaklarını ifade ederek katılımcılara teşekkür etti. Daha sonra GENÇ TÜMSİAD Genel başkan yardımcısı Yasin Yurttaş, Genel Koordinatör Yasin Rehber ve yönetim kurulu üyesi Ahmet Semih Erdinç Genç Tümsiad'ın kuruluş gayesi, hedefleri, yönetim birimleri, faaliyet alanları ve çalışmaları hakkında bilgilendirme yaptı.

Bu ilk toplantının bir ilk adım olduğunu ve bu çalışmaların içerisinde olan gençlerimizin dünyaya ve olaylara daha başka bir bakış kabiliyetini yakaladığını hem kendi hem toplum hem ülkemizin daha güçlü bir noktaya gelebilmesinde ben ne yapabilirim düşüncesine sahip olduğunu belirten Genç Tümsiad Gnl Bşk Yrd Yasin Yurttaş, kendisinin bir firmanın sahibi olduğunu, Tümsiadı tanıdıktan ve çalışmalarının içinde bulunduktan sonra, çok dar olan pazar alanını Türkiye'nin dışına taşıdığını ve genç arkadaşlarla bu çalışmalar içerisinde bulunmaktan dolayı, hem maddi hem manevi kazançlar elde etiğini misaller vererek anlattı.

Toplantı sonu sorulan sorular cevaplandırıldı. 13-15 ocakta Kuzulukta yapılacak olan ve Genç Tümsiad genel merkezinin organize edeceği genel bilgilendirme ve tanışma etkinliği yapılacağı bilgisi de verilerek Gebze Genç Tümsiad çalışmaları içerisinde bulunan Genç arkadaşlar davet edildi. Çok verimli geçen toplantıdan sonra yapılan istişare gereği ikinci toplantının 7 ocakta yapılması kararlaştırıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel TÜMSİAD Gebze Şubeninin ilk Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement