Tuna Kartal'ın ilk Karma Seramik Sergisi'ne ünlü yağdı! - Son Dakika
Güncel

Tuna Kartal'ın ilk Karma Seramik Sergisi'ne ünlü yağdı!

Tuna Kartal\'ın ilk Karma Seramik Sergisi\'ne ünlü yağdı!

Tuba Önder Demircioğlu Seramik Atölyesi ve Imoga Gravür Okulu'nun düzenlediği 'İki Atölye' adlı Karma Sergi önceki gün İstanbul Kızıltoprak'ta Imoga Art Gallery'de açıldı.

23.06.2016 16:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tuba Önder Demircioğlu, Tuna Kartal, Eda Tekcan, Göksun Ayanoğlu,Ergül Aksu gibi sanata gönül verenlerin eserlerinin sergilendiği açılışa, Bennu Yıldırımlar, Hakan Bilgin, Ruhsar Gültekin,Ayta Sözeri, Ayça İnci, Cemrehan Karakaş, Seçil Buket Akıncı, Kubilay Karslıoğlu, Ayşegül Aydın, Ayhan Aktaş gibi çok sayıda ünlü isim katıldı. Sanatçıyı,menajer olan kardeşi Tümay Özokur'da yalnız bırakmadı. Sergide Tuna Kartal'ın 'Aşkın Dansı' adlı seramik çalışması büyük ilgi gördü.

İlk karma seramik sergisine katılan Tuna Kartal, "Ben aslında resim yapmayı seviyor ve de Kumaş üzerine desen çalışıyordum.Hayat karşıma Tuba Önder Demircioğlu'nu çıkardı. Acaba yapabilir miyim derken seramik tutkum oldu, şimdi de bırakamıyorum. Kafanda ki düşünceyi elinle çamura aktarmak çok zevkli bir şey,huzur verici,çocukluğuma geri dönüyorum..herkese tavsiye ederim tam bir rehabilitasyon "dedi.
'Aşkın Dansı' adlı çalışması ile ilgili olarak Tuna Kartal, "İki balığın birbirine olan sımsıcak sevgisini yansıtmak,dansı aşka katmak istedim" dedi.

Tuba Önder Demircioğlu:"Zaman geçireyim diye gelenler benim atölyemde olamıyor!"

Sembolik anlatımlı heykelleri ile tanınan usta seramik sanatçısı Tuba Önder Demircioğlu,"Bütün bir yıl boyunca çalışan iki dost atölyenin yetenekleri,bu karma sergide buluştu. İki farklı disiplinin bir arada izlenmesine vesile oldu çok da iyi oldu. Ben öğrencilerimle akademik eğitim dışında farklı bir disiplinle çalışıyorum,Zaman geçireyim diye gelenler benim atölyemde var olamıyor. Düşüncenin, fikrin, soyutlamanın, temel sanat eğitiminin de içinde olduğu eğitimler veriyorum." dedi.

Ünlü isimler Imoga Art Gallery'de ki eserlere büyük ilgi gösterdiler. Sergi 25 Haziran'a kadar devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tuna Kartal'ın ilk Karma Seramik Sergisi'ne ünlü yağdı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement