TUNCA NEHRİ'NDE, KAYIP KİŞİ İÇİN 'KURBAĞA ADAMLAR' İLE ARAMA - Son Dakika
Güncel

TUNCA NEHRİ'NDE, KAYIP KİŞİ İÇİN 'KURBAĞA ADAMLAR' İLE ARAMA

EDİRNE'de, 2 gündür haber alınamayan Abdi Özer (80) için Tunca Nehri'nde başlatılan arama çalışmalarına devam ediliyor.

21.04.2021 15:20  Güncelleme: 15:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

EDİRNE'de, 2 gündür haber alınamayan Abdi Özer (80) için Tunca Nehri'nde başlatılan arama çalışmalarına devam ediliyor. Aramalara Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü'nden gelen 'kurbağa adamlar' ve AFAD ekipleri de destek verirken, Özer'in yakınları ise endişeli bekleyişini sürdürüyor.

Edirne'nin Yolüstü köyünde yaşayan Nejat Özer, önceki gün saat 19.00'dan itibaren ulaşamadıkları babası Abdi Özer için İl Jandarma Komutanlığı'na kayıp başvurusunda bulundu. Özer'in, babasına ait olan ve Tunca Nehri kıyısında bulunan balıkçı teknesinin de yerinde olmadığını söylemesi üzerine bölgeye jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi. AFAD ekibi, dün nehirde zodyak bot ve havadan da dronla arama çalışması başlattı. Gün içinde yapılan aramalardan sonuç alınamazken, havanın kararmasıyla çalışmalara ara verildi.

Kayıp Abdi Özer'i arama çalışmaları, bugün de günün ilk ışıklarıyla yeniden başladı. Aramalar için bölgeye Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Şube Müdürlüğü'ne bağlı Su Altı Grup Amirliği'nde görevli 'kurbağa adamlar' sevk edildi. İki ekiple gelen 'kurbağa adamlar'ın da katıldığı arama çalışmaları, Özer'in Tunca Nehri'nde ağ kurduğu bölgelerde yoğunlaştırıldı. 'Kurbağa adamlar'ın su altı aramasına, gün boyu nehir üzerinde AFAD ekipleri, zodyak botlarla köylüler de kendilerine ait kayıklarla gezerek destek verdi. Abdi Özer'in yakınları ise bölgede endişeli bekleyişine devam ediyor.

TUNCA NEHRİ\'NDE, KAYIP KİŞİ İÇİN \'KURBAĞA ADAMLAR\' İLE ARAMA
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel TUNCA NEHRİ'NDE, KAYIP KİŞİ İÇİN 'KURBAĞA ADAMLAR' İLE ARAMA - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement