Tuncay Kılıç Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Tuncay Kılıç Seçim Sonuçları

Tuncay Kılıç Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde MHP Balıkesir Edremit belediye başkan adayı olan Tuncay Kılıç isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

31 Mart seçimlerinde MHP Balıkesir Edremit belediye başkan adayı olan Tuncay Kılıç isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Balıkesir Edremit ilçesinde toplam 7 aday ile yarışan Tuncay Kılıç isimli MHP adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde MHP Balıkesir Edremit adayı Tuncay Kılıç kimdir? MHP Balıkesir Edremit adayı Tuncay Kılıç yüzde kaç oy aldı?

Tuncay Kılıç Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde MHP Balıkesir Edremit belediye başkan adayı olarak gösterilen Tuncay Kılıç Edremit ilçesinde % 36,22 oranında oy almıştır. Edremit ilçesinde % 36,22 oranında oy olan Tuncay Kılıç adlı MHP adayı toplamda 33.017 adet oy sayısına ulaştı.

Tuncay Kılıç Kimdir?

Tuncay Kılıç Seçim Sonuçları

İlkokulu Güre ilkokulunda, orta ve lise öğrenimimi Edremit Lisesi'nde tamamladı. 1977-1978 yılları arasında 1 yıl ULKU OCAKLARI Edremit Şubesi Başkanlığı yaptı. Edremit Lisesinden mezun olduktan sonra, İstanbul Universitesi Hukuk Fakültesini kazanarak eğitimini İstanbul'da tamamladı. Edremit'te 1988 yılında serbest avukatlık hayatına atıldı. 1996/1998 tarihleri arasında Balıkesir Barosu Yönetim Kurulu ve Baro Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 18 Nisan 1999 seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi'nden aday olarak ve girdiği yerel seçimi kazanarak, Edremit Belediye Başkanı oldu. 2009 Yılında Milliyetçi Hareket Partisi'nden ikinci kez Edremit Belediye Başkanı seçildi. Evli ve 3 çocuk babası.

Balıkesir Edremit ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Tuncay Kılıç Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement