Tuncay Özkan'a Temsili Doğum Günü - Son Dakika
Güncel

Tuncay Özkan'a Temsili Doğum Günü

Tuncay Özkan\'a Temsili Doğum Günü

Ergenekon Davası tutuklusu Gazeteci Tuncay Özkan'ın 46'ncı doğumgünü İzmir'in Alsancak semtinde, Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde kutlandı.

14.08.2012 19:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ergenekon Davası tutuklusu Gazeteci Tuncay Özkan'ın 46'ncı doğumgünü İzmir'in Alsancak semtinde, Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde kutlandı.

Tuncay Özkan'a Özgürlük Girişimi tarafından düzenlenen temsili doğumgünü kutlamasına CHP Manisa eski Milletvekili Şahin Mengü, yazarlar Ümit Zileli ve Tuğrul Keskin katıldı. 3'ncü yargı paketinin bir hukuk oyunundan ibaret olduğunu söyleyen eski CHP Manisa Milletvekili Şahin Mengü, paketin Silivri'deki tutuklular için yeni bir şey getirmediğini dile getirdi. Mengü, "Hükümet Silivri'deki tutuksakların yararına bir şey yapmak istiyorsa cezaya dönüşen tutukluluk sürelerini kısaltsın ya da Anayasa'nın 83'ncü maddesine ek yapsın. Bunları yapmadan yargı reformundan söz edilemez. Bu paket af değil, tutukluluklara meşruiyet getirmiştir. Bugün bile davayı bitirmek isteseler kararın kesinleşmesi en az 6 yıl sürer" diye konuştu.

Tuğrul Keskin ise Silivri meselesinin hukuk meselesi olmadığını söyleyerek, "Silivri meselesi cumhuriyeti çökertmeye çalışan bir grup ABD işbirlikçisi güçlerin oyunudur. Orada hukuk ile çözülecek bir şey yok çünkü orada hukukun işlediği bir mekanizma yok" dedi.

Ümit Zileli ise Silivri'de yapılanın işkence olduğunu öne sürüp, bir gün mutlaka sona ereceğini söyledi. Konuşmaların ardından Tuncay Özkan'ın 46'ncı doğum günü için hazırlanan pasta kesilip güvercinler uçuruldu. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tuncay Özkan'a Temsili Doğum Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement