Tuncay Özkan : Ben Özgürüm, Twitter Yasak. - Son Dakika
Güncel

Tuncay Özkan : Ben Özgürüm, Twitter Yasak.

Tuncay Özkan : Ben Özgürüm, Twitter Yasak.

"ben içeri girdiğimde Twitter diye birşey yoktu.

22.03.2014 18:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"ben içeri girdiğimde Twitter diye birşey yoktu. Ama Twitter içerde benim özgürlüğümün sesi oldu. Şimdi çıktım. Ben özgürüm, Twitter yasak"

" İsmet'ten tekrar özür diliyorum. O bana göre çok haksızdı. Ama benim ona o üslupla yanıt vermem çok daha büyük bir utanç olarak benim hayatım boyunca taşıyacağım birşey oldu"

Haber: Özgür ALTUNCU - Kamera: Yaşar KAÇMAZ - DHA -İstanbul

Basın Konseyi Üyeler Genel Kurulu'nun ardından gerçekleştirilen "Basın Meslek İlkeleri ve Siyaset" konulu oturuma katılan Gazeteci Tuncay Özkan twitter'in yasaklanmasıyla ile ilgili açıklamalarda bulundu

TWİTTER SESİM OLDU

"İnsanları özgürleştirmek bu kadar zor mudur "diyen Özkan, " Ben içeri girdiğimde Twitter diye birşey yoktu. Ama Twitter içerde benim özgürlüğümün sesi oldu. Beni oradan eşime ve çocuğuma yazdığım mektuplarla topluma ulaştım. Şimdi çıktım. Ben özgürüm, Twitter yasak. Böyle bir çelişkiyi Türkiye'nin yaşaması gerekir mi" dedi.

BERKAN'DAN ÖZÜR DİLEDİ. Özkan meslektaşı İsmet Berkan'dan özür diledi. Youtube'da İsmet Berkan'a yönelik sert bir eleştirisinin yayınlandığını hatırlatan Özkan, " Tazminat kazandı. Savunma yapmamalarını söyledim arkadaşlarıma.Hemen parayı ödemelerini istedim İsmet'e. Haksız ve gerçek olmayan şeyleri söyleyerek ve yazarak beni kızdırdı ama benim asla ona o sözlerle karşılık verme gibi bir durum olamazdı. Youtube'dan onu yasal yollarla kaldırabilir miyiz diye uğraştık ama olmadı. İsmet'ten tekrar özür diliyorum. O bana göre çok haksızdı. Ama benim ona o üslupla yanıt vermem çok daha büyük bir utanç olarak benim hayatım boyunca taşıyacağım birşey oldu" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tuncay Özkan : Ben Özgürüm, Twitter Yasak. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement