Tuncay Özkan CHP İngiltere Birliği'nde cumhuriyetin 94. Yaşını Kutladı - Son Dakika
Güncel

Tuncay Özkan CHP İngiltere Birliği'nde cumhuriyetin 94. Yaşını Kutladı

Tuncay Özkan CHP İngiltere Birliği'nde Cumhuriyetin 94. yaşını kutladıCelal Sönmez Londra, 29 Ekim (DHA) ' Londra'nın Bridport Road bölgesinde bulunan CHP İngiltere Birliğinde Cumhuriyet'in 94.

29.10.2017 21:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tuncay Özkan CHP İngiltere Birliği'nde Cumhuriyetin 94. yaşını kutladı

Celal Sönmez Londra, 29 Ekim (DHA) ' Londra'nın Bridport Road bölgesinde bulunan CHP İngiltere Birliğinde Cumhuriyet'in 94. yılının kutlandığı toplantıda konuşan CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, 'Çok büyük bir güç, çok büyük bir enerjiyle gelmekteyiz.' dedi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan CHP İngiltere Birliği Başkanı Hasan Dikme, 'Tarihimizin en büyük çağdaşlaşma hamlesi olan cumhuriyet getirmiş olduğu yenilikler sayesinde Türk halkının ufkunu genişleterek, sosyal siyasal ve ekonomik yaşantıyı yükselterek sınıf atlatmıştır' dedi.

İlhan Selçuk'un cumhuriyetle ilgili bir yazısını okuyan Özkan, 'Barışın kutsallığına inanıyoruz, ne kimsenin bir tek çakıl taşında gözümüz var, ne bir art niyetimiz var ne de onlarla ilgili bir politikamız var ne de kimsenin bizim çakıl taşımıza el koymasına izin veririz.' dedi.

Türkiyenin maden zengini olmadığını söyleyen Özkan, 'Doğayı koruyalım, Kaz Dağlarının altında altına varsa çıkarma, Kaz Dağlarının üstü daha değerli. O bizim çocuklarımızın emaneti.' dedi.

Tuncay Özkan CHP İngiltere Birliği\'nde cumhuriyetin 94. Yaşını Kutladı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tuncay Özkan CHP İngiltere Birliği'nde cumhuriyetin 94. Yaşını Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement