Tuncay Özkan: Yaşasın 1 Mayıs, Yaşasın İnsan Onuru! Ekmek ve Hürriyet Uğruna Mücadele Edenler Dert Görmesinler - Son Dakika
Güncel

Tuncay Özkan: Yaşasın 1 Mayıs, Yaşasın İnsan Onuru! Ekmek ve Hürriyet Uğruna Mücadele Edenler Dert Görmesinler

Tuncay Özkan: Yaşasın 1 Mayıs, Yaşasın İnsan Onuru! Ekmek ve Hürriyet Uğruna Mücadele Edenler Dert Görmesinler

CHP Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan, 1 Mayıs Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü mesajında, “Yaşasın 1 Mayıs, yaşasın insan onuru! Ekmek ve hürriyet uğruna mücadele edenler dert görmesinler. 'Dolaşacaktır en şanlı elbisesiyle, işçi tulumuyla bu güzelim memlekette hürriyet'” dedi.

01.05.2022 11:30  Güncelleme: 11:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan, 1 Mayıs Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü mesajında, "Yaşasın 1 Mayıs, yaşasın insan onuru! Ekmek ve hürriyet uğruna mücadele edenler dert görmesinler. 'Dolaşacaktır en şanlı elbisesiyle, işçi tulumuyla bu güzelim memlekette hürriyet'" dedi.

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, 1 Mayıs Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü dolayasıyla sosyal medya hesabında bugün bir kutlama mesajı yayınladı. Özkan, Gezi eylemleri sırasında Ankara'da öldürülen işçi Ethem Sarısülük'ün fotoğrafıyla birlikte yayınladığı mesajında şunları kaydetti:

"Yıkılır elbet tahtınız. Bir cumhuriyet kurulur; emekçi de insan onuru da kurtulur. Yaşasın 1 Mayıs, yaşasın insan onuru! Ekmek ve hürriyet uğruna mücadele edenler dert görmesinler. 'Dolaşacaktır en şanlı elbisesiyle, işçi tulumuyla bu güzelim memlekette hürriyet.'"

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Tuncay Özkan: Yaşasın 1 Mayıs, Yaşasın İnsan Onuru! Ekmek ve Hürriyet Uğruna Mücadele Edenler Dert Görmesinler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement