Tunceli Ayağı Kırılan Avcıya Köpeğinin Sevgi ve Sadakati - Son Dakika
3.Sayfa

Tunceli Ayağı Kırılan Avcıya Köpeğinin Sevgi ve Sadakati

Ayağı kırılan avcıya köpeğinin sevgi ve sadakatiTUNCELİ'nin Nazimiye ilçesi Aşağı Doluca köyünde ava giden Vedat Çakmak, köpeği 'Gölge' ile oynarken düşerek ayağını kırdı.

22.11.2018 14:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ayağı kırılan avcıya köpeğinin sevgi ve sadakati

TUNCELİ'nin Nazimiye ilçesi Aşağı Doluca köyünde ava giden Vedat Çakmak, köpeği 'Gölge' ile oynarken düşerek ayağını kırdı. Olay yerine gelen AFAD ekiplerince, sedyeye alınarak hastaneye götürülmek istenen Vedat Çakmak ile köpeği arasında duydusal anlar yaşandı. 'Gölge', sedye üzerindeki sahibinin üzerine uzanarak kendisiyle birlikte gitmek istedi.

Elazığ'dan gelerek Tunceli'nin Nazimiye ilçesine bağlı aşağı Doluca köyünde ava giden Vedat Çakmak, yemek molası esnasında kendisiyle oynamaya çalışan köpeği 'Gölge'den kaçarken düşüp ayağını kırdı. Çakmak'ın taşlar arasına sıkışan bacağına ilk müdahaleyi, haber verilmesi üzerine olay yerine gelen AFAD ekipleri yaptı. Sıkıştığı yerden kurtarılan Çakmak'ın hastaneye götürülmek üzere ambulansa bindirildiği sırada köpeği 'Gölge' de sedye üzerine çıkarak sahibini yalnız bırakmadı. Ekiplerin güçlükle köpeği sedyeden indirmesi sonucu Vedat Çakmak, Karakoçan Devlet Hastanesi'ne kaldırarak tedavi altına alınırken, köpeğin sahibine olan sevgi ve sadakati, duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Yaşanan bu anlar ise ayağı kırılan Vedat Çakmak ile birlikte ava giden arkadaşları tarafından cep telefonu ile kayıt altına alındı.

Tunceli Ayağı Kırılan Avcıya Köpeğinin Sevgi ve Sadakati
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Tunceli Ayağı Kırılan Avcıya Köpeğinin Sevgi ve Sadakati - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kayseri'de park yeri kavgası: 2 kişi yaralandı
    22:53 Kayseri'de park yeri kavgası: 2 kişi yaralandı

    Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde, İstasyon Caddesi'nde araç park yeri nedeniyle çıkan kavgada M.Ç. bıçakla yaralandı, K.P. ise darbedildi. Yaralılar hastaneye kaldırıldı ve polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Gaziantep'te cinayet suçundan hapis cezası bulunan zanlı jandarma tarafından yakalandı
    22:34 Gaziantep'te cinayet suçundan hapis cezası bulunan zanlı jandarma tarafından yakalandı

    Gaziantep'te cinayet suçundan kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.S., Yalova İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Armutlu ilçesinde yakalandı. Zanlı, jandarmadaki işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edilecek.

  • Muğla'da firari hükümlü yakalandı
    22:34 Muğla'da firari hükümlü yakalandı

    Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde, 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü E.S., Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ile İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yakalandı. E.S., işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.


Advertisement