Tunceli'de 4 bölge geçici özel güvenlik bölgesi ilan edildi - Son Dakika
3.Sayfa

Tunceli'de 4 bölge geçici özel güvenlik bölgesi ilan edildi

Tunceli\'de 4 bölge geçici özel güvenlik bölgesi ilan edildi

Tunceli'de 4 bölge, Cumhurbaşkanlığı kararı ile 31 Aralık 2022 tarihine kadar geçici özel güvenlik bölgesi ilan edildi.

03.01.2022 18:08  Güncelleme: 18:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tunceli'de 4 bölge, Cumhurbaşkanlığı kararı ile 31 Aralık 2022 tarihine kadar geçici özel güvenlik bölgesi ilan edildi.

Tunceli Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "Valiliğimiz öncelikle vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması, mevcut huzur ve güven ortamının devam ettirilmesi maksadıyla; emniyet ve asayiş temin etmek için ilgili mevzuat çerçevesinde her türlü tedbiri almaktadır. Tunceli'de 2565 Sayılı Askeri Yasak Bölgeler ve Güvenlik Bölgeleri Kanunu'nun 32/A maddesi gereğince 29.Aralık 2021 tarihli ve 4989 sayılı Cumhurbaşkanı kararı ile 31 Aralık 2022 tarihine kadar 4 bölgede 'Geçici Özel Güvenlik Bölgesi' kararı alınmıştır" denildi.

Geçici özel güvenlik bölgesi ilan edilen ve koordinatları verilen bölgelerin Hozat Ali Boğazı, Hozat Kıran Deresi, Ovacık Eğerci bölgesi ve Ovacık Karadere bölgesi olduğu belirtildi. - TUNCELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Tunceli'de 4 bölge geçici özel güvenlik bölgesi ilan edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Muğla'da firari hükümlü yakalandı
    19:19 Muğla'da firari hükümlü yakalandı

    Muğla'nın Seydikemer ilçesinde, 11 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü, Jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Şüpheli, işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

  • Tokat'ta meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki deprem Amasya'da da hissedildi
    18:58 Tokat'ta meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki deprem Amasya'da da hissedildi

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki deprem, komşu il Amasya'da da hissedildi. İçişleri Bakanlığı AFAD tarafından yapılan açıklamaya göre, depremde herhangi bir olumsuzluk olup olmadığı Amasya'da inceleniyor.

  • Beyoğlu'nda askeri üniforma ile servis yapan şahıs tutuklandı
    18:54 Beyoğlu'nda askeri üniforma ile servis yapan şahıs tutuklandı

    Beyoğlu'nda bir restoranda askeri üniforma ile müşterilere servis yapan şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Restoranın iş yeri sahibi ve işletme müdürü serbest bırakılırken, askeri üniformalı şahıs ise 'Türk Milletini, Cumhuriyeti, Devletin Kurum ve Organlarını Aşağılama' suçundan tutuklandı.

  • 2 çocuğun öldüğü ATV kazasında alkol iddiası
    18:54 2 çocuğun öldüğü ATV kazasında alkol iddiası

    Gaziantep'te otomobiliyle çarptığı ATV'de bulunan Hüseyin Akın ile Kerim Gündoğan'ın ölümüne sebep olduğu iddia edilen tutuklu sanık Prof. Dr. Volkan Kılınçoğlu ikinci kez hakim karşısına çıktı. Maktul ailelerinin avukatları, kazada yaralanan sanığın kanındaki alkolün temizlenmesi için ambulans ile bir saat kadar dolaştırıldıktan sonra hastaneye getirildiğini iddia etti. Duruşma, sanığın tutukluluk halinin devamına karar verilerek ertelendi.


Advertisement