Tunceli'de C-4 Patlayıcı ve Silahlar Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Tunceli'de C-4 Patlayıcı ve Silahlar Ele Geçirildi

Tunceli\'de C-4 Patlayıcı ve Silahlar Ele Geçirildi

Tunceli'de terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda bir depoda C-4 plastik patlayıcı, 5 Kalaşnikof, 1 adet Belçika, 1 adet M-1 piyade tüfeği ile çok sayıda mühimmat ele geçirildi.

24.04.2017 21:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tunceli'de terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda bir depoda C-4 plastik patlayıcı, 5 Kalaşnikof, 1 adet Belçika, 1 adet M-1 piyade tüfeği ile çok sayıda mühimmat ele geçirildi. Operasyonda 2 adet jandarma kamuflajı ile hücum yelekleri de bulundu. Tunceli Valiliğinden yapılan açıklamada, "Tunceli İl Jandarma Komutanlığınca Ovacık ilçesi mülki sınırları içerisinde gerçekleştirilen operasyon kapsamında 5 adet Kalaşnikof piyade tüfeği, 1 adet Belçika piyade tüfeği, 1 adet M-1 piyade tüfeği, 768 adet Kalaşnikof fişeği, 277 adet HK-33 tüfeği mühimmatı, 269 adet Bixi mühimmatı, 7 adet Kalaşnikof piyade tüfeği şarjörü, 3 adet Belçika piyade tüfeği şarjörü, 49 adet tabanca mermisi, 3 kilogram C-4 patlayıcı, 100 adet fünye, 1 adet Kanas şarjörü, 2 adet örgütü simgeleyen bez parçası, 3 adet telsiz, 3 adet cep telefonu, 1 adet silah üstü dürbünü, 3 adet sırt çantası, 6 adet şemsiye, 2 adet akü, 2 adet 4'lü pil bloğu, 2 adet jandarma kamuflajı, 2 adet hücum yeleği ve çok miktarda yaşamsal malzeme ele geçirilmiştir. Ele geçirilen malzemelerden delil niteliği olanlar muhafaza altına alınmış, diğer malzemeler Tunceli Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile bulunduğu yerde imha edilmiştir" denildi.

Açıklamada, terörist unsurların bulunmasına yönelik çalışmalar azim ve kararlılıkla sürdürüldüğü belirtildi.

(Ercan Topaç/İHA)

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tunceli'de C-4 Patlayıcı ve Silahlar Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü
    20:53 DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü

    CAPE Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) heyeti, Güney Afrikalı siyaset ve iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. Türk iş insanları, Johannesburg, Pretorya ve Cape Town kentlerinde üst düzey hükümet yetkilileri ve Güney Afrika'nın önde gelen iş insanlarıyla görüşmeler yaptı. Güney Afrika Ticaret ve Sanayi Bakanı Ebrahim Patel'in de katıldığı etkinlikte, Türkiye ile Güney Afrika arasındaki ticaret bağları ve işbirliği potansiyeli vurgulandı. DEİK heyeti, ziyaret kapsamında yeni iş ilişkileri kurmayı ve ticaret ile yatırım fırsatlarını artırmayı hedeflediklerini belirtti.


Advertisement