Tunceli'de "Sıfır Atık Projesi" - Son Dakika
Güncel

Tunceli'de "Sıfır Atık Projesi"

Tunceli\'de "Sıfır Atık Projesi"

Tunceli'de, Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğünce kentte Sıfır Atık Projesi'nin tanıtımında görev alma ve çevrenin korunması ile ilgili farkındalık artırma çalışmalarını yürütmek amacıyla gerçekleştirilen Sosyal Çalışma Programı kapsamında 19 üniversite öğrencisini işe alındı.

29.08.2019 12:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tunceli'de, Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğünce kentte Sıfır Atık Projesi'nin tanıtımında görev alma ve çevrenin korunması ile ilgili farkındalık artırma çalışmalarını yürütmek amacıyla gerçekleştirilen Sosyal Çalışma Programı kapsamında 19 üniversite öğrencisini işe alındı.

Tunceli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Özdemir Aktaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayelerinde yürütülen Sıfır Atık Projesi tanıtmak ve uygulamak için Tunceli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile Sosyal Çalışma Programı kapsamında protokol imzalandıklarını söyledi.

Program kapsamında işe başlayan 19 üniversite öğrencisi ve Çevre Şehircilik İl Müdürü Önder Yurdakul ile birlikte Munzur Vadisi Milli Parkı'nda piknik yapan ailelere yönelik Sıfır Atık Projesi hakkında bilgilendirme yaptıklarını belirten Aktaş, "Etkinlikte öğrencilerimiz ailelere özellikle Munzur Vadisi Milli Parkı'nın temiz tutulması, çöp ve diğer atıkların gelişi güzel doğaya bırakılmaması noktasında bilgiler vererek, ailelerin piknik yaptıkları alanları temiz bırakması için çöp poşeti ve eldiven dağıttı. Yine etkinliğimizde Munzur Çayı kıyısında kamp yapan öğrencilere Sıfır Atık Projesi hakkında bilgiler vererek beraber çöp toplama etkinliği yaptık." dedi.

Aktaş, kentte Sıfır Atık Projesi etkinliklerinin aralıksız devam edeceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tunceli'de 'Sıfır Atık Projesi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • TikTok'ta skandallar bitmiyor! 2 aylık hamile kadın çocuğuna baba bulmak için video paylaştı
    08:08 TikTok'ta skandallar bitmiyor! 2 aylık hamile kadın çocuğuna baba bulmak için video paylaştı

    Son dönemde birbirinden skandal görüntülerin yer aldığı ve tepkilerin odağında yer alan sosyal medya platformu TikTok'ta yayınlanan yeni bir video tartışma yarattı. 2 haftalık hamile olduğunu belirten genç bir kadın paylaştığı videoda çocuğuna baba aradığını ifade etti. Videoya not düşen genç kadın "2 haftalık hamileyim. Çocuğuma baba arıyorum, adam gibi adam" dedi.

  • İranlı Şarkıcının Konserinde İzdiham: Cam Kapılar Kırıldı
    07:42 İranlı Şarkıcının Konserinde İzdiham: Cam Kapılar Kırıldı

    İranlı şarkıcı Moein, Van'da verdiği konserde yaşanan izdiham nedeniyle salonun cam kapıları kırıldı. İranlılar, konser alanına geçmeye çalışırken ezilme tehlikesi yaşadı. Konser alanına girmek için saatlerce bekleyen binlerce İranlı, izdiham oluşturdu. Tehlikeye aldırış etmeyen İranlılar, kırılan cam kapılar arasından geçerek konseri izledi.

  • Counter-Strike 2 Oyuncuları Hile Kullanımından Şikayetçi
    07:09 Counter-Strike 2 Oyuncuları Hile Kullanımından Şikayetçi

    Valve, yıllardır merakla beklenen Counter-Strike 2'yi Eylül 2023'te piyasaya sürdü. Ancak oyuncular, hile kullanımının hala yaygın olduğunu ve Valve'ın bu sorunu çözemediğini belirtiyor. Counter-Strike 2'nin Anti-Hile sistemine rağmen duvar arkasını görme ve otomatik nişan alma gibi hilelerin hala sıkça kullanıldığı söyleniyor. Valve'ın bu konuda nasıl bir adım atacağı merak konusu.


Advertisement