Tunceli'de Zırhlı Polis Aracının Çarptığı Kadın Öldü, Halk Tepki Gösterdi - Son Dakika
Güncel

Tunceli'de Zırhlı Polis Aracının Çarptığı Kadın Öldü, Halk Tepki Gösterdi

Tunceli\'de Zırhlı Polis Aracının Çarptığı Kadın Öldü, Halk Tepki Gösterdi

Tunceli'de zırhlı polis aracının çarptığı 73 yaşındaki Naciye Özdemir, kaldırıldığı hastanede öldü.

06.09.2016 15:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tunceli'de zırhlı polis aracının çarptığı 73 yaşındaki Naciye Özdemir, kaldırıldığı hastanede öldü. Kazanın ardından olay yerinde toplanan vatandaşlar, zırhlı polis aracının önünü keserek, içerisindeki polislere tepki gösterdi.

Tunceli- Ovacık karayolundaki polis kontrol noktasından, Özel Harekat Şube Müdürlüğü'ne dönen kobra tipi zırhlı araç, saat 10.30'da Seyit Rıza Meydanı'ndan Behice Boran Caddesi'nde dönüş yaptığı sırada Naciye Özdemir'e çarptı. Özdemir, zırhlı aracın altında, yaklaşık 4 metre sürüklendi. Ambulansla Tunceli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Naciye Özdemir, doktorların çabasına rağmen kurtarılamadı. Zırhlı aracın yaşlı kadına çarptığı Behice Boran Caddesi'nde toplananlar, polise tepki gösterip taşla saldırmak istedi. Olay yerine takviye olarak gelen polis ekipleri, protestocuları sakinleştirmeye çalıştı. Protestocu vatandaşlar olay yerine gelen polis ekipleriyle zaman zaman arbede yaşarken, bazı polislerin de biber gazı kullandığı görüldü.

Protestocu vatandaşlar zırhlı polis aracın olay yerinden ayrılmasını engellemeye çalışarak yetkililerin kazayı yapan polis hakkında yasal işlem yapacağı sözünün vermesini istedi. Bir polis yetkilisi, kaza ile ilgili her türlü yasal işlemin yapılacağı ve savcılık talimatı ile soruşturma başlatıldığını, trafik polislerinin de kaza bölgesinde işlem yapacağı sözüne rağmen, vatandaşlar olay yerindeki zırhlı aracın etrafını boşaltmadı.

Tartışmalar sonunda zırhlı aracın çekilirken, polisler olay bölgesini güvenlik şeridine aldı. Protestocu vatandaşlar olay yeri incelemesi yaparak tutanak tutan polislerin çalışmalarını da izledi.

Tunceli Cumhuriyet Başsavcılığı, kazayla ilgili soruşturma başlatırken, hayatını kaybeden Naciye Özdemir'in cesedi, otopsi yapılmak üzere Elazığ Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tunceli'de Zırhlı Polis Aracının Çarptığı Kadın Öldü, Halk Tepki Gösterdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement