Tunceli Emniyet Müdürlüğü Yaşlıları Unutmadı - Son Dakika
Yerel

Tunceli Emniyet Müdürlüğü Yaşlıları Unutmadı

Tunceli Emniyet Müdürü Hayati Yılmaz, emniyetin sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında yaşlılarla bir araya geldi.

19.10.2012 19:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tunceli Emniyet Müdürü Hayati Yılmaz, emniyetin sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında yaşlılarla bir araya geldi.

Yılmaz, Grand Şaroğlu Otel'de düzenlenen yemeğe kendi kullandığı araçla, eşi Nilay Yılmaz, Hıdır Tursun (80) ve eşi Fatma Tursun (79) ile geldi.

Yemekte yaklaşık 100 yaşlıyı bir araya getiren Yılmaz, Tunceli'de vatandaşların huzur ve güvenliği için çalıştıklarını belirtti.

Emniyet hizmetlerinde vatandaşların memnuniyetinin son derece önemli olduğunun altını çizen Yılmaz, "Bin yıldır bu topraklarda Türk kültürüyle yaşıyoruz. Tuncelili halkımız da bizi bu kültürle yetiştirdi. Kültürümüzde yaşlılarımıza sahip çıkmak var" dedi.

Yılmaz, şöyle konuştu:

"Hıdır amcam sağ olsun geçtiğimiz hafta bana ziyarete geldi. Kendisi 10 yıl evvel kaybettiğim rahmetli babama çok benziyor. Ben o dakika karar verdim, Hıdır amca ile bir aile sohbeti yapmaya, evine gidip onu da evimde misafir etmeye. Bu düşünceyle bu iş oldu. Hıdır amca derken iş büyüdü, bu sayıya çıktı. Çok bahtiyar olduğum bir gün. Sağ olsun personelim de ağabeylerimizi, amcalarımızı evlerinden gidip aldılar. İnşallah yine evlerine bırakacaklar. Bu misafirlerimiz bizim ulu çınarlarımız. Bunlar çocukluğumuzda, küçüklüğümüzde kol kanat gerdiler, bizi serinlettiler. Tehlikelerden korudular. Şimdi bizim onlara sahip çıkma dönemimiz. Maalesef bazı olumsuzluklar da duyduk. Sakın yanlış anlaşılmasın Tunceli'yi küçük düşürücü bir konuşma olmasın bu, öyle anlaşılmasın. Ama maalesef bazı büyüklerimizin çocukları, büyüklerimize yeteri kadar ilgi göstermiyor. Bu konuda epey şikayet duydum. Biz yaşlılarımızın çocukları olmak istedik. Onların bastonları olmak istedik. İşin doğrusu benim de baba şefkatine ihtiyacım var. Hıdır amca da onu bana gösteriyor. Geldikleri için çok mutlu oldum."

Yemeğe katılan yaşlılar ise memnuniyetlerini dile getirdi. Yemeğin ardından, yaşlılara baston ve çeşitli hediyeler verildi.

Muhabir: Fatma Çıray/ Haydar Toprakçı

Yayıncı: Ahmet Ekici - TUNCELİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tunceli Emniyet Müdürlüğü Yaşlıları Unutmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement