Tunceli Üniversitesi Bayan Futbol Takımı Kuracak - Son Dakika
Yerel

Tunceli Üniversitesi Bayan Futbol Takımı Kuracak

Tunceli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Durmuş Boztuğ, üniversite bayan takımı kurmak için çalışma başlattıklarını söyledi.

02.01.2012 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tunceli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Durmuş Boztuğ, üniversite bayan takımı kurmak için çalışma başlattıklarını söyledi.

Boztuğ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Tunceli Üniversitesi bünyesinde öğrencilere yönelik sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerin çeşitlendirilmesi için çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Üniversite bünyesinde birçok branşın aktif olduğunu ve üniversiteler arasında düzenlenen çeşitli turnuvalara katıldıklarını ifade eden Boztuğ, şunları kaydetti:

"Üniversitemiz yeni kurulmiş olmasına rağmen, 4 bin öğrencimiz var. Bu öğrencilerin eğitimleri yanında sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerin artırılması için futbol, basketbol, voleybol ve rafting takımlarını kurduk. Bu takımlarımız aktif olarak faaliyet yürüyorlar. Şimdi de kız öğrencilerimize yönelik olarak bayan futbol takımımızı kurmak için çalışma başlattık. En kısa sürede başvuruları tamamlayıp takımımızı oluşturacağız. Ardından üniversiteler arasında düzenlenen turnuvalara katılacağız."

- TUNCELİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tunceli Üniversitesi Bayan Futbol Takımı Kuracak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement