Tunceli Üniversitesi'nde Mezuniyet Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Tunceli Üniversitesi'nde Mezuniyet Coşkusu

Tunceli Üniversitesi\'nde Mezuniyet Coşkusu

Tunceli Üniversitesi’nde 2015-2016 yılı akademik mezuniyet töreni düzenlendi.

10.06.2016 18:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tunceli Üniversitesi'nde 2015-2016 yılı akademik mezuniyet töreni düzenlendi.

Tunceli Üniversitesi Aktuluk Kampusu Özgür Öğrenci Parkı'nda düzenlenen mezuniyet törenine Rektör Prof. Dr. Ubeyde İpek, Vali Yardımcısı Serdar Arslantaş, Hozat Belediye Başkanı Celaleddin Polat, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Yıldırım, Milli Eğitim Müdürü Ali Eyyüpkoca, Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Yusuf Cengiz, kurum amirleri, akademik ve idari personel, öğrenciler ile aileleri katıldı.

Törende konuşan Tunceli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ubeyde İpek, "Bugün ön lisans ve lisans bölümlerinden mezun olan bin 500 öğrencimiz için eğitim öğretimin sonu değil bir başlangıcın ilk adımı olmaktadır. Eğitim hayatınızdaki başarınızı iş hayatınızda da devam ettireceğinize kuşkum yok. Sizler sadece Tunceli Üniversitesi mezunu öğrenciler değil aynı zamanda ülkemizin en güzel coğrafyasında bulunan Tunceli'nin de fahri tanıtım elçileri olacaksınız" dedi.

Rektör İpek, konuşmasında öğrencilere emek veren velilere de teşekkür etti. Konuşmanın ardından törene katılan yetkililer ile öğretim görevlileri öğrencilere mezuniyet belgelerini verdi.

Akademik mezuniyet töreni öğrencilerin hep birlikte keplerini havaya atmasıyla sona erdi. - TUNCELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tunceli Üniversitesi'nde Mezuniyet Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement