En az koronavirüs vakası görülen Tunceli'de vakalar artışa geçti - Son Dakika
Güncel

En az koronavirüs vakası görülen Tunceli'de vakalar artışa geçti

Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan, kent genelinde koronavirüsü vakalarındaki artışa dikkat çekerek, maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edilmesi gerektiğini belirtti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 8 Temmuz tarihinde yaptığı açıklamada, son 3 gün ortalamasıyla en az vakanın görüldüğü iller arasında Tunceli'yi de göstermişti.

11.07.2020 17:15  Güncelleme: 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'de koronavirüs vakalarının artışa geçtiği günlerde Sağlık Bakanı Koca'nın en az vaka görülen kent olarak gösterdiği Tunceli'de de hastalığa yakalanan sayısı yükselişe geçti.

Vali Mehmet Ali Özkan, Tunceli'de son günlerde koronavirüs vakalarında artış olduğunu belirtip, tedbirlere uyulmasının önemine dikkat çekti. Vali Özkan, mesajında maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyulması gerektiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Kıymetli hemşerilerimiz, lütfen maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edelim. İl dışından gelen hemşerilerimizin evlerinde 14 gün kuralına riayet etmeleri önem arz etmektedir. İl dışından gelen hemşerilerimizin kendilerini izole etmeleri ve hemşerilerimizin kalabalık ortamlara girmemeleri önem arz etmektedir."

EN AZ VAKA GÖRÜLEN İLLER ARASINDA TUNCELİ DE SAYILMIŞTI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 8 Temmuz tarihinde yaptığı açıklamada, son 3 gün ortalamasıyla en az koronavirüs vakasının görüldüğü illerin sırasıyla Tunceli, Artvin, Iğdır, Erzincan, Bayburt, Kırklareli ve Bilecik olduğunu söylemişti.

En az koronavirüs vakası görülen Tunceli\'de vakalar artışa geçti
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel En az koronavirüs vakası görülen Tunceli'de vakalar artışa geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Halo: Dersim denmesinin sana ne zararı var 1 0 Yanıtla
  • Olaya bak: Dersim ne be TUNCELİ TUNCELİ 0 0 Yanıtla İlhan Işık : Dersim dersim alayına dersim 2 0 Gerçeğin ışığı..: Osmanlı 1837'de Dersim sancağını kurmuş..Gidin Osmanlıya sorun..İster Tunceli ister Dersim fak etmez..Hiç başka anlamlar yüklemeyin..Tunç eli de Tunç gibi kuvvetli insanların yaşadığı yer ve yöre anlamındadır. Koca eli gibi...meclis tutanaklarında da böyle yazar.kuvvetli ve tunç gibi insanların memleketi diye geçer...Hiç siyasi anlam vermeyin.. 0 0
  • Fatmanur: İstanbul dan,yurtdışından gelenler getirmiştir.Normal,bir süre yükselir maalesef.Aman ,siz bari dikkat edin. 0 0 Yanıtla
  • Ert: Ola kiro atımı getirin,ben gidiyom corona geldi burda durulmaz. 0 0 Yanıtla
  • Batalgazi: Bu dersime coronayı bulaştıranlar il dışından gelenlerdir,dersimliler bunları şehirlerine aşı bulununcaya kadar sokmasınlar o kadar........... 0 0 Yanıtla
  • tunç06: alamancı sezonu tabiğ .. 0 0 Yanıtla

Advertisement