Tünel Önünde Ankara Havası - Son Dakika
Güncel

Tünel Önünde Ankara Havası

Tünel Önünde Ankara Havası

TEM Otoyolu Bolu Dağı Tüneli'nin önünde, yolun ortasında iki genç akan trafiğe aldırmadan Ankara havası oynadılar.

04.04.2012 11:46  Güncelleme: 13:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yöresel oyun havalarına düşkünlüğü ile bilinen Ankaralılar bu kez izleyenleri güldürdü. Soğuk havaya aldırmayan Ankaralı iki genç Bolu dağı tüneli girişinde beyaz gömlekleri ile Ankara havası oynadılar. Üstelik bu anları cep telefonları ile kayda alan gençler; videoyu internette paylaşmayı da ihmal etmediler.

Tem Otoyolu Bolu Dağı Tüneli'nin önünde yolun ortasında Ankara oyun havası eşliğinde kaşıklarla oyun oynayan iki genç, görüntüleri sosyal paylaşım sitelerinde yayınladı.

TEM Otoyolu Bolu Dağı Tüneli'nin önünde iki genç, Ankara oyun havası eşliğinde kaşıklarla oyun oynayıp göbek atarken bir kişi ise görüntülerini çekti. Bolu Dağı Tüneli'nin İstanbul istikameti çıkışında ellerinde kaşıklarla oyun oynayarak yoldan karşıya geçen iki genç, yol kenarında oyuna devam etti.

Dar gelir bazen Ankara parçası eşliğinde göbek atıp oyun oynayan iki gencin birbirleriyle uyumlu hareketleri ilginç görüntüler oluşturdu. Hızla akan trafiğe aldırış etmeden oyun oynayan iki gencin yolun ortasına kadar çıkmaları da dikkat çekti.

Ellerinde kaşıklarla oyun oynayan iki genç çektikleri görüntülerini sosyal paylaşım sitelerinde yayınladı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tünel Önünde Ankara Havası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement