Tunus Polisinin Gözaltına Aldığı TRT Muhabiri, Fatih Terim'le Çekilen Fotoğrafını Göstererek Kurtuldu - Son Dakika
Spor

Tunus Polisinin Gözaltına Aldığı TRT Muhabiri, Fatih Terim'le Çekilen Fotoğrafını Göstererek Kurtuldu

Tunus'ta yasak yerde çekim yapan TRT muhabirini polisler gözaltına aldı. Muhabir, Fatih Terim'le fotoğrafını göstererek kurtulmayı başardı.

27.07.2018 09:23  Güncelleme: 09:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray özel hazırlık maçı amacı ile Tunus'a hareket etti. Galatasaray kafilesi ile birlikte Tunus'a hareket eden TRT muhabiri Volkan Kılıç'ın başına ise talihsiz bir olay geldi. Volkan Kılıç, Club Africain ve Galatasaray takımları arasında oynanacak mücadele için gittiği Tunus'da soluğu karakolda aldı. Volkan Kılıç sosyal medya hesabından yaşananları aktardı.

Tunus Polisinin Gözaltına Aldığı TRT Muhabiri, <a class='keyword-sd' href='/fatih-terim/' title='Fatih Terim'>Fatih Terim</a>'le Çekilen Fotoğrafını Göstererek Kurtuldu

Volkan Kılıç yaşananları sosyal medya hesabından anlattı:

"TERİM'İN FOTOĞRAFINI GÖSTEREREK KURTULDUK"

"Tunus'ta başımıza inanılmaz bir olay geldi. Akşam bağlantı yapacağımız zaman bir anda yanımıza silahlı adamlar geldi. Yasak yerde çekim yapıyormuşuz. Karakola gittik. Az önce çıktık. Türk televizyonu, maçtır Galatasaray'dır derken Fatih hoca ile olan fotoğrafımı gösterdim. Meğer olay bu kadar basitmiş. Polisler Fatih Terim ile fotoğrafımı görünce 'Ooo Terim' demeye başladılar. Olay çay ikramıyla sona erdi. Teşekkürler hocam."

Tunus Polisinin Gözaltına Aldığı TRT Muhabiri, Fatih Terim'le Çekilen Fotoğrafını Göstererek Kurtuldu
Tunus Polisinin Gözaltına Aldığı TRT Muhabiri, Fatih Terim\'le Çekilen Fotoğrafını Göstererek Kurtuldu

Son Dakika Spor Tunus Polisinin Gözaltına Aldığı TRT Muhabiri, Fatih Terim'le Çekilen Fotoğrafını Göstererek Kurtuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • F: Ben cinconluyum ama bu habere inanamadım keşke büyük fener bahçeli olsaydımda bu durumları yaşamasaydım 5 19 Yanıtla F: Cinconlu kardeşlerim keske hepimiz büyük fener bahçeli olsaydıl kızmayın lütfen anladim ki en büyük fener bahçeymiş cinconlu olarak söylüyorum kabullenin 2 6 voyvoda: hadi lan hırt 5 0 Tebüle beya: Sen hillecilerdensin cik cik , kedicik . 4 0
  • VANLI 65: BİR VANLI OLARAK BEŞİKTAŞLA GURUR DUYUYORUM 2 13 Yanıtla
  • Çorum 19: Ben Tunus polisi olsaydım Asıl fatih terimin resmini görünce cezalandırırdım. 40 kırbaç vede üç gün katıksız oda hapsi veririrdim. 7 6 Yanıtla çürükçü haydar: leblebi sen yorum yapma.. 5 0
  • Reis-i çakır : İMPARATOR 9 3 Yanıtla
  • ANDSMERO : BEN TUNUS POLİSİ ŞEMŞETTİNKO SENİ BIRAKTIĞIMA PİŞMANIIM BİDAHA ELİME GEÇME ÇOCUK 4 4 Yanıtla
  • ANDSMERO : ADAMIN AMUDA KALKMIŞ HALİDİR PARATÖR TERİM 1 7 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Avrupa 2.'si boksör memleketi Niğde'de coşkuyla karşılandı
    00:56 Avrupa 2.'si boksör memleketi Niğde'de coşkuyla karşılandı

    Hırvatistan'da gerçekleşen Gençler Avrupa Boks Şampiyonası'nda Avrupa 2.'si olan milli sporcu Emine Kılınç, memleketi Niğde'ye döndü. Kılınç, çeyrek finalde Bulgar rakibini, yarı finalde ise Sırbistanlı rakibini yenerek finalde İngiliz rakibiyle mücadele etti. Avrupa ikincisi olan Kılınç, Niğde'de coşkuyla karşılandı. Hedefinin olimpiyat şampiyonluğu olduğunu söyleyen Kılınç, daha iyi çalışarak gelecek şampiyonalara hazırlanacaklarını belirtti.

  • PSG ve Borussia Dortmund UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale yükseldi
    00:11 PSG ve Borussia Dortmund UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale yükseldi

    UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final rövanş maçlarının ardından Paris Saint-Germain ve Borussia Dortmund yarı finale yükseldi. PSG, Barcelona'yı 4-1 mağlup ederek toplamda 6-4'lük skorla tur atladı. Dortmund ise Atletico Madrid'i 4-2 mağlup ederek toplamda 5-4'lük skorla yarı finale çıktı.

  • Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz yayınlanacak
    23:52 Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz yayınlanacak

    Acun Ilıcalı, Survivor 2024 All Star programında Fenerbahçelilere müjdeyi verdi. Buna göre Fenerbahçe ile Olympiakos arasında oynanacak rövanş maçı TV8'de şifresiz yayınlanacak.

  • Avrupa 2.'si olan Emine Kılınç Niğde'ye döndü
    23:42 Avrupa 2.'si olan Emine Kılınç Niğde'ye döndü

    Hırvatistan'da gerçekleşen Gençler Avrupa Boks Şampiyonası'nda 50 kiloda mücadele eden milli sporcu Emine Kılınç, çeyrek finalde Bulgar rakibini, yarı finalde ise Sırbistanlı rakibini yenerek finalde İngiliz rakibiyle mücadele etti. Avrupa ikincisi olan Kılınç, memleketi Niğde'de coşkuyla karşılandı. Hedefinin olimpiyat şampiyonluğu olduğunu söyleyen Kılınç, daha iyi çalışarak gelecek şampiyonalara hazırlanacağını belirtti.

  • Anadolu Efes, Virtus Bologna'ya mağlup olarak sezonu 10. sırada tamamladı
    23:15 Anadolu Efes, Virtus Bologna'ya mağlup olarak sezonu 10. sırada tamamladı

    THY EuroLeague Play-in 1. Tur maçında Anadolu Efes, Sinan Erdem'de konuk ettiği İtalyan ekibi Virtus Bologna'ya 67-64'lük skorla mağlup olarak sezonu 10. sırada tamamladı ve turnuvaya veda etti.

  • Milli Boksör Emine Kılınç, Gümüş Madalya ile Niğde'ye Döndü
    23:09 Milli Boksör Emine Kılınç, Gümüş Madalya ile Niğde'ye Döndü

    Hırvatistan'da düzenlenen Gençler Avrupa Şampiyonası'nda 50 kiloda gümüş madalya kazanan milli boksör Emine Kılınç, memleketi Niğde'ye coşkulu bir karşılama ile döndü. Kılınç, gazetecilere yaptığı açıklamada, ikincilikle yetinmeyerek daha büyük başarılar hedeflediğini belirtti. Ailesi, antrenörü ve Gençlik ve Spor İl Müdürü de Kılınç'ı tebrik ederek gelecek müsabakalarda başarılar diledi.


Advertisement