Tüpten Sızan Gaz Patlamaya Neden Oldu, Yaşlı Kadın Son Anda Kurtuldu - Son Dakika
3.Sayfa

Tüpten Sızan Gaz Patlamaya Neden Oldu, Yaşlı Kadın Son Anda Kurtuldu

Tüpten sızan gaz patlamaya neden oldu, yaşlı kadın son anda kurtulduKÜTAHYA - Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde bir evde piknik tüpünden sızan patlamaya neden oldu.

21.05.2017 14:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tüpten sızan gaz patlamaya neden oldu, yaşlı kadın son anda kurtuldu

KÜTAHYA - Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde bir evde piknik tüpünden sızan patlamaya neden oldu. 71 yaşındaki kadın olaydan yara almadan kurtuldu.

Tavşanlı ilçesi Hanımçeşme Mahallesinde Betül Çelebi'nin evinin mutfağındaki piknik tüpünden sızan gaz sonucu patlama yaşandı. Patlama sonrası yangın çıktı ve patlamanın şiddeti ile evin camları kırıldı. Komşuların haber vermesiyle olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü. Patlamadan yara almadan kurtulan Betül Çelebi'yi olay yerine gelen itfaiye ve polis ekipleri evden dışarı çıkarttı.

En ufak yara almadan kurtulan ve yakınlarına iyi olduğunu telefonla arayarak bildiren Betül Çelebi, yaşananları gazetecilere şu şekilde açıkladı, " Evimizde misafirlerimiz vardı. Balkonda da piknik tüpü vardı. Tüpün başlığını yeni değiştirmiştim, kokmasın diye de balkona koymuştum. Daha sonra yakmak istedim hafifçe açtım ve çakmağı çaktım güm diye patladı. Patlama sonrası beni düşürdü, daha sonrada camdan dışarı attım alev alan tüpü".

Tüpten Sızan Gaz Patlamaya Neden Oldu, Yaşlı Kadın Son Anda Kurtuldu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Tüpten Sızan Gaz Patlamaya Neden Oldu, Yaşlı Kadın Son Anda Kurtuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement