Tur firmasında çıkan yangın korkuttu - Son Dakika
3.Sayfa

Tur firmasında çıkan yangın korkuttu

Tur firmasında çıkan yangın korkuttu Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir tur firmasında çıkan yangın, yakınında bulunan işyeri çalışanları ve itfaiyenin müdahalesi ile diğer işyerlerine sıçramadan söndürüldü.

02.04.2023 11:05  Güncelleme: 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tur firmasında çıkan yangın korkuttu

ANTALYA - Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir tur firmasında çıkan yangın, yakınında bulunan işyeri çalışanları ve itfaiyenin müdahalesi ile diğer işyerlerine sıçramadan söndürüldü.

Yangın Side Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde bulunan ve turizm sezonunun ardından uzun süredir kapalı bulunan tur firmasında çıktı. Çıkış sebebi hanüz belirlenemeyen yangına ilk müdahaleyi işyerinin bitişiğinde bulunan restoran çalışanları yangın tüpüyle yaparken, Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat birimine bağlı itfaiye ekiplerinin gelerek müdahalede bulunmasıyla yangın diğer işyerlerine sıçramadan söndürüldü.

İlk belirlemelere göre elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangında tur firmasında büyük çapta zarar oluşurken, bitişiğinde bulunan işyerlerinin çatısında da zarar oluştu.

Tur firmasında çıkan yangın korkuttu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Tur firmasında çıkan yangın korkuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement