Survivor Yarışmasıyla Ünlenen Turabi Çamkıran'ın Dedesi Vefat Etti - Son Dakika
Magazin

Survivor Yarışmasıyla Ünlenen Turabi Çamkıran'ın Dedesi Vefat Etti

Survivor'daki performansıyla büyük bir hayran kitlesi edinen Turabi Çamkıran'ın dedesi vefat etti. Çamkıran, dedesinin vefatını sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

16.07.2018 21:34  Güncelleme: 21:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Survivor'daki perfonmasıyla büyük bir hayran kitlesi edinen Turabi Çamkıran'ın dedesi vefat etti. Çamkıran dedesinin vefatını sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla duyurdu.

"MEKANIN CENNET OLSUN DEDEM"

Dedesinin vefatını sosyal medya üzerinden duyaran Turabi Çamkıran paylaşımına, "Hayat dediğin iki kelime hoşgeldin, güle güle. Mekanın cennet olsun dedem" notunu yazdı.

Survivor Yarışmasıyla Ünlenen Turabi Çamkıran'ın Dedesi Vefat Etti

TURABİ ÇAMKIRAN KİMDİR?

Turabi Çamkıran, 10 Mart 1988 yılında Mersin, Erdemli'de dünyaya geldi. Çocukluğunu Mersin'de geçiren Turabi, lise eğitimini de Mersin'de tamamladı Lise yıllarında Break Dansa merak salmış ve bu yeteneğini geliştirmek için lisans eğitimini Mersin Üniversitesinde Güzel Sanatlar Bölümü okuyarak tamamladı.

Hiphop Street Dans haricinde Break Dans ve birçok dansı yapabilen Turabi, talep edenlere özel dans dersleri de verdi. Çocukluk yıllarında dans ile birlikte dövüş sporlarına da merak salan Turabi, dövüş eğitimleri almaya başladı. Türkiye'de düzenlenen Muay Thai maçına katılan Turabi buradaki yenilgisi sonucunda işi yerinde öğrenmek gerektiğini düşenerek Tayland'a gitti. Tayland'da gösteri amaçlı yapılan gerçek dövüşlere katılarak para kazandı. Bunun yanında kafes dövüşlerinde de yarışarak para kazanmaya devam eden Turabi, bu maçlardan birinde yaşadığı ciddi yenilgi sonucundan dövüş alanında bir numara olmaya karar verdi.

Survivor Yarışmasıyla Ünlenen Turabi Çamkıran'ın Dedesi Vefat Etti

Hırslı ve azimli tavrı ile dikkatleri üzerinde toplayan Turabi, dövüş sporları ile ilgilenirken de dansa olan ilgisini kaybetmedi. 2008 yılında gerçekleşen Benimle Dans Eder Misin? yarışmasına katılmış, 6. haftada üçüncü olarak elendi.

Turabi 2013 yılında Acun Ilıcalı'nın hazırladığı, jüri üyeliğini Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Eser Yenenler'in üstlendiği Yetenek Sizsiniz Türkiye adlı yarışmaya katıldı. Burada beklediği şampiyonluğu alamamasının ardından Türkiye'de birçok sanatçının klip ve konserinde dansçı olarak yer aldı.

Survivor Yarışmasıyla Ünlenen Turabi Çamkıran'ın Dedesi Vefat Etti

Turabi Çamkıran, 2014 yılının Mart ayında başlayan Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor yarışmasında gönüllüler takımında yer alarak adını Türk halkına duyurmayı başardı. Buradaki yetenekli ve asi tavırları ile izleyicinin dikkatini kazandı. Kısa sürede çok sevilen Turabi Çamkıran, 2014 Survivor yarışmasının birincisi oldu.

Survivor'da gösterdiği başarı ve halkın sevgisini kazanması sonucunda Acun Ilıcalı, 2015 yılında düzenlediği Survivor All Star kadrosuna da Turabi Çamkıran'ı dahil etti. Bu sezonda da birinciliği kazanan Turabi, Survivor yarışmasının korkulan ismi haline geldi.

Survivor Yarışmasıyla Ünlenen Turabi Çamkıran'ın Dedesi Vefat Etti

Survivor ile adını iyice duyuran ve ciddi bir hayran kitlesine sahip olan Turabi, dizi sektöründen de sıkça teklif almaya başladı. Turabi ilk olarak Kertenkele adlı dizinin oyuncu kadrosuna 52. bölüm itibari ile dahil oldu. Bununla birlikte Sabit Kaca 2 ve Ketenpere adlı sinema filmlerinde rol aldı.

Turabi Çamkıran, başarılı ve güçlü yarışmacılığı ile bu sezonda da Survivor kadrosuna dahil edildi. Acun Ilıcalı'nın daveti ile Survivor All Star 2018'in kadrosuna dahil olan Turabi bu seferde birinci olacak mı merakla bekleniyor.

Survivor Yarışmasıyla Ünlenen Turabi Çamkıran'ın Dedesi Vefat Etti
Survivor Yarışmasıyla Ünlenen Turabi Çamkıran\'ın Dedesi Vefat Etti

Son Dakika Magazin Survivor Yarışmasıyla Ünlenen Turabi Çamkıran'ın Dedesi Vefat Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • ruya: bilmedigimin insanin arkasindan rahmet bende okumam niye okuyumki inancinin ne oldugunu bilmedigim insanin 7 8 Yanıtla
  • Yavuz Selim : Bırakın kardeşim bu işleri bu ülkede hergün vatan evlatları şehit oluyor onları yazmıyorsunuzda nerde soytarı şarlatan varsa onları haber yapıyorsunuz yazıklar olsun size. 7 4 Yanıtla
  • Benim için: Artık yaşamanın bir anlamı yok Turabinin dedesi öldükten sonra 3 3 Yanıtla
  • Şükrü topcu: Allah rahmet eylesin . 5 0 Yanıtla
  • Tehmine Kartal: Ne alaka kardesim insan icinden geldigi icin der sanki senin demenle insanin Allah katinda yaptiklarimi azalip cogalacak.Rahmet demek icin illah tanimasina gerek yok birisan 2 1
  • herkes ölecek: hepimiz gün gelecek ve öleceğiz,bir kişinin avdesi dolarken bir kişi hayata gözlerini açıyor taaki kıyamet gününe kadar hesap günü geldiğinde kiramen katinin meleklerinin yazdıgı günah ,sevap defterleri açılacak ,heh işte ozaman sonsuzluk başlıyor bu dünya geçiçi sınav dünyası önemli olan bu sınavı geçebilmek, Allah hesaba çekecek ey kulum vaktini nerelerde harcadın,kuraan öğrendinmi,insanlara hayvanlara iyilikler yaptınmı,insanlar farkında olmadan ağızlarını küfürle açıp küfürle kapatıyorlar , 2 0 Yanıtla
  • rose: beyinsiz 0 1
  • angaralı: kendisini sevip sevmemek önemli mi? ölene rahmet kalanlara başsağlığı dilemek gerekir 1 0 Yanıtla
  • seko: .net yapalım yani... 0 1 Yanıtla
  • Abartın ancak! : Haberin başlığını görünce çocuğu filan mı var da ölmüş dedim 0 0 Yanıtla
  • Azerbaycan Devlet Sanatçısı Azerin, Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde Amasya'da konser verdi
    01:59 Azerbaycan Devlet Sanatçısı Azerin, Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde Amasya'da konser verdi

    Azerbaycan devlet sanatçısı Azerin, Türkiye'ye gelerek Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla Amasya'da konser verdi. Amasya Belediyesi tarafından düzenlenen konserde Azerin, şarkı, türkü ve marşlarla Amasyalıları coşturdu. Konseri yaklaşık 10 bin kişi izlerken, vatandaşlar Türk ve Azerbaycan bayraklarını dalgalandırdı. Azerin, Amasya'da bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirterek Çanakkale şehitlerini anarak teşekkür etti.

  • Survivor 2024 All Star'da Büyük Sakatlık!
    00:32 Survivor 2024 All Star'da Büyük Sakatlık!

    Survivor 2024 All Star yarışmasında tecrübeli bir yarışmacı parkurda yaşadığı talihsiz sakatlık sonucu hastaneye kaldırıldı. Acun Ilıcalı, yarışmacının durumunun ciddi olduğunu açıkladı. Haftanın 3. dokunulmazlık oyununu Kırmızı Takım kazandı ve Mavi Takım'dan eleme adayı olarak Batuhan belirlendi. 4. eleme adayı ise yarın oynanacak dokunulmazlık oyunu sonunda belirlenecek.

  • 83 gündür haber alınamayan Prenses Kate Middleton'tan ilk görüntü
    23:34 83 gündür haber alınamayan Prenses Kate Middleton'tan ilk görüntü

    İngiliz Kraliyet ailesinin büyük bir açıklama yapacağı söylentisinin ardından gözler 83 gündür ortalarda görünmeyen Kate Middleton'a çevrilmişti. Öldüğü söylentisiyle gündeme gelen Middleton, eşi Prens William ile birlikte keyifli bir şekilde alışveriş yaparken objektiflere yansıdı.

  • Marvel, Ant-Man 4, Captain Marvel 3 ve Eternals 2 filmlerini iptal etti
    20:32 Marvel, Ant-Man 4, Captain Marvel 3 ve Eternals 2 filmlerini iptal etti

    Marvel'ın popülaritesinin düşmesi ve gişe başarısızlıkları nedeniyle Ant-Man 4, Captain Marvel 3 ve Eternals 2 filmleri iptal edildi. Disney CEO'su Bob Iger'ın kararıyla alınan bu iptal kararı Marvel ile Disney arasında ufak fikir ayrılıklarına neden oldu.

  • KADIN GİYİM MODASININ VAZGEÇİLMEZİ!
    20:31 KADIN GİYİM MODASININ VAZGEÇİLMEZİ!

    Kadınlar, kıyafet seçimlerine her zaman dikkat ederler. Günlük yaşamlarında şık giyinmeye önem verir ve kaliteli markaların ürünlerini seçerler.

  • Mehmed'in Zorlu Mücadelesi
    18:34 Mehmed'in Zorlu Mücadelesi

    Mehmed, Yanoş'un oyununa gelerek pusuya düşürüldü. Kurtulmayı başaran Mehmed, babasına yardım edebilecek mi? Murad'ın otağına yapılan baskında tehlikeli bir durumla karşılaşan Murad, nasıl kurtulacak? Osmanlıların zaferle döndüğü Kosova Savaşı sonrasında Çandarlı'nın kurduğu oyun Mehmed'i hedef alır. Mehmed'in evliliği gerçekleşirken, onun hayali başka bir yolculuktur. Haremde ise Halime Sultan'ın planları ve yeni dengeler merak konusudur.

  • İBB ŞEHİR TİYATROLARI'NDA BU HAFTA!
    18:32 İBB ŞEHİR TİYATROLARI'NDA BU HAFTA!

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 18-24 Mart haftasında 16 oyunla seyirci karşısına çıkıyor.

  • Nil Ünal, görselini profesyonel ellere teslim etmeliyim
    18:32 Nil Ünal, görselini profesyonel ellere teslim etmeliyim

    Nil Ünal, rutin kontroller için doktoruna ziyaret ettiğini ve dostlukları nedeniyle bunun kendisi için keyif içerdiğini dile getirerek, görsel anlamda zamana meydan okuduklarını ve eserlerinin her dönem dinlendiğini söyledi.

  • Şebnem ve Mesut'un Hayatı Değişiyor
    18:31 Şebnem ve Mesut'un Hayatı Değişiyor

    Şebnem ve Mesut, ilişkilerini güçlendirmek için çabalarken Şebnem'in suikasta uğraması her şeyi değiştirir. Mesut, suikastı gerçekleştiren kişiyi bulmak için kararlıdır. Gümüşçü Vakfı'nın düzenlediği yemek daveti ise büyük bir skandala yol açar. Aynı zamanda Onur cezaevinden çıkar ve Demir'le yüzleşir. Şebnem, Demir ve Onur arasında bir seçim yapmak zorunda kalır.

  • Shakira, Gerard Pique'yi Aldatıldığı Reçel Sayesinde Yakaladı
    16:40 Shakira, Gerard Pique'yi Aldatıldığı Reçel Sayesinde Yakaladı

    Kolombiyalı ünlü şarkıcı Shakira'nın Barcelona'nın ünlü emekli futbolcusu Gerard Pique ile yaşadığı 12 yıl birliktelik 2022'de ihanetle sona ermişti. Pique, iki çocuğunun annesi Shakira'yı, özel bir şirkette halkla ilişkiler uzmanı olarak çalışan Clara Chia Marti ile aldatmıştı.

  • Gigi ve Bella Hadid'in erkek kardeşi Umre'ye gitti
    16:06 Gigi ve Bella Hadid'in erkek kardeşi Umre'ye gitti

    Filistin asıllı Bella ve Gigi Hadid'in 24 yaşındaki erkek kardeşi Anwar Hadid, umreye gitti. Duygularından bahseden Anwar "Allah'ın emri. Bu anlar için sonsuza kadar minnettarım" ifadelerini kullandı.


Advertisement