Türgev Üyeleri AK Parti Milletvekilleri ve Belediye Başkanlarıyla Biraraya Geldi - Son Dakika
Güncel

Türgev Üyeleri AK Parti Milletvekilleri ve Belediye Başkanlarıyla Biraraya Geldi

Türgev Üyeleri AK Parti Milletvekilleri ve Belediye Başkanlarıyla Biraraya Geldi

* Toplantıya TÜRGEV Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, AB Bakanı Volkan Bozkır, AK parti milletvekilleri ile belediye başkanları da katıldı.

27.12.2014 13:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

* Toplantıya TÜRGEV Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, AB Bakanı Volkan Bozkır, AK parti milletvekilleri ile belediye başkanları da katıldı.

TÜRGEV Yönetim Kurulu Başkanı Arzu Akalın,

" İstanbul özelinde yapmış olduğumuz çalışmalar nedeniyle bugün İstanbul milletvekilleri, belediye başkanları ve İstanbul ile ilgili söz sahibi olan isimlerle buluşmak istedik. Toplantıda kendilerine TÜRGEV'in çalışmaları hakkında bilgi verdik"

Haber-Kamera: Enver ALAS - İstanbul/ DHA

Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) Yönetim Kurulu Üyeleri, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır'ın da aralarında olduğu bazı AK Parti İstanbul Milletvekilleri ve belediye başkanlarıyla kahvaltılı sohbet toplantısında bir araya geldi.

TÜRGEV Yönetim Kurulu Başkanı Arzu Akalın ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu ve aynı zamanda TÜRGEV Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan'ın ev sahipliğindeki toplantı vakfın Fatih'te bulunan Mevlanakapı Kız Öğrenci Yurdu'nda gerçekleşti. Toplantıya AB Bakanı Volkan Bozkır'ın yanı sıra İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti İl Başkanı Aziz Babuşcu, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, AK Parti Grup Başkanvekili Belma Satır, İstanbul Milletvekilleri Burhan Kuzu, Oktay Saral, İsmail Safi, Osman Aşkın Bak, Mehmet Domaç, Gürsoy Erol, Sevim Savaşer, Gülay Dalyan ile TÜRGEV Yöneticileri katıldı.

"BASIN KAPALI GERÇEKLEŞTİ"

Basın mensuplarının kısa görüntü almasının ardından program basına kapalı olarak gerçekleşti. Saat 10.00 sıralarında başlayan kahvaltıya Bilal Erdoğan sonradan dahil oldu.

"GELECEK DÖNEM ÇALIŞMALARIMIZLA İLGİLİ İSTİŞARE FIRSATI BULDUK"

Çıkışta toplantı ile ilgili olarak açıklama yapan TÜRGEV Yönetim Kurulu Başkanı Arzu Akalın, davetlilere çalışmaları hakkında bilgi verdiklerini söyledi.

Akalın, "TÜRGEV olarak zaman zaman toplumun çeşitli kesimleriyle yapmış olduğumuz çalışmaları anlatmak üzere toplantılar yapıyoruz. Bu toplantılarda bazen köşe yazarlarıyla da bir araya geliyoruz. Bugünde böyle bir toplantı gerçekleştirildi. İstanbul özelinde yapmış olduğumuz çalışmalar nedeniyle bugün İstanbul milletvekilleri, belediye başkanları ve İstanbul ile ilgili söz sahibi olan isimlerle buluşmak istedik. Toplantıda kendilerine TÜRGEV'in çalışmaları hakkında bilgi verdik. Toplatımız çok da güzel geçti. Gelecek dönem çalışmalarımızla ilgili istişare fırsatı bulduk" diye konuştu.

Kahvatılı sohbet toplantısı yaklaşık 2 buçuk saat sürdü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Türgev Üyeleri AK Parti Milletvekilleri ve Belediye Başkanlarıyla Biraraya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Counter-Strike 2 Oyuncuları Hile Kullanımından Şikayetçi
    07:09 Counter-Strike 2 Oyuncuları Hile Kullanımından Şikayetçi

    Valve, yıllardır merakla beklenen Counter-Strike 2'yi Eylül 2023'te piyasaya sürdü. Ancak oyuncular, hile kullanımının hala yaygın olduğunu ve Valve'ın bu sorunu çözemediğini belirtiyor. Counter-Strike 2'nin Anti-Hile sistemine rağmen duvar arkasını görme ve otomatik nişan alma gibi hilelerin hala sıkça kullanıldığı söyleniyor. Valve'ın bu konuda nasıl bir adım atacağı merak konusu.

  • Motosiklet sürücüsü, yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı
    04:23 Motosiklet sürücüsü, yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı

    Düzce'de ticari taksi, aynı istikamette giden motosiklete çarptı. Motosiklet sürücüsü, motosiklette yolcu konumunda bulunan yaralı kız arkadaşını ambulansa binerken bir an olsun yalnız bırakmadı. Kaza sonucunda 2 kişi yaralandı.

  • Düzce'de Ticari Taksi, Motosiklete Çarptı: Yaralı Kız Arkadaşını Yalnız Bırakmadı
    04:17 Düzce'de Ticari Taksi, Motosiklete Çarptı: Yaralı Kız Arkadaşını Yalnız Bırakmadı

    Düzce'de meydana gelen kaza sonucu ticari taksi ile motosiklet çarpıştı. Motosiklette yolcu olarak bulunan kız arkadaşı yaralanan sürücü, ambulansa binerken onu yalnız bırakmadı. Kaza sonrası yol trafiğe kapatılırken, inceleme başlatıldı.

  • Avustralya'da Kilise Saldırısı: En Az 4 Kişi Bıçaklandı
    03:34 Avustralya'da Kilise Saldırısı: En Az 4 Kişi Bıçaklandı

    Avustralya'nın Sydney kentinde bir kiliseye düzenlenen saldırıda piskopos dahil en az 4 kişi bıçaklandı. Polis, saldırganın gözaltına alındığını ve olayı bir 'terörist eylem' olarak değerlendirdiklerini açıkladı. Saldırının ardından kilisenin dışında toplanan yüzlerce kişi, saldırganın kendilerine verilmesini talep etti ve polisle çatıştı. İki polis yaralandı ve 20 polis aracı hasar gördü. Yaralıların hayati tehlikesi olmadığı bildirildi. Saldırının kişisel bir eylem olduğu belirtilirken, olaylar birbiriyle bağlantılı değil. Kilise saldırısının ardından güvenlik önlemleri alındı.

  • Şırnak'ın Uludere ilçesinde dereye düşen araçta 4 kişi hayatını kaybetti
    03:25 Şırnak'ın Uludere ilçesinde dereye düşen araçta 4 kişi hayatını kaybetti

    Uludere ilçesinde meydana gelen kazada, Ferhat Bilen'in kullandığı hafif ticari araç dereye düştü. İtfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarılan Abdulkerim Babat, Melek Soylu, Haşim Babat ve Sevim Demircioğlu hayatını kaybetti. Sevim Demircioğlu ise tedavi altına alındı.


Advertisement