Altınok, Keçiören Belediye Başkanlığına Adaylığını Açıkladı - Son Dakika
Politika

Altınok, Keçiören Belediye Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

Altınok, Keçiören Belediye Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

Eski Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, 2014 yerel seçimlerinde Keçiören belediye başkanlığına aday olacağını açıkladı.

04.11.2013 12:46  Güncelleme: 13:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Keçiören ilçesi eski Belediye Başkanı Altınok, "2014 Mart seçimlerinde Keçiörenlilerin yoğun isteği üzerine Belediye Başkanlığına adayım. Bir aya kadar vatandaşların talebi üzerine hangi partiden aday olacağımı açıklayacağım" dedi.

"ÖNÜMDE YASAL ENGEL YOK"

Şu an aday olmasının üzerinde hiçbir yasal engel olmadığını belirten Altınok, "Yapılan araştırmalar üzerine Keçiören halkının yüzde 50-60 gibi bir oranı Keçiören Belediye Başkanlığına aday olmamı istediğini söylüyor. Tam bir analiz yapılmadı ancak halkımız 'nereden gelirsen gel' diyor. Halkımızın tercihleri doğrultusunda ileri ki süreçlerde bağımsız olarak mı? veya herhangi bir partiden mi? aday olacağımı açıklayacağım" diye konuştu.

"BENİM ÇİZGİM HEP DÜZ"

Bir gazetecinin MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin, Altınok ile ilgili tutarsız davranıyor hem AK Parti ile görüşüyor hem de MHP'ye yanaşıyor sözüne ilişkin sorduğu soruya ise Altınok şu cevabı verdi:

"Bir yorum yapmayacağım ama benim çizgim hep düz olmuştur. Makam mevki için kimseye eğilip bükülen bir yapım olmamıştır. Ama bizim yapımız düzdür. Bir o dalda bir bu dalda değildir. Artık o partinin takdiridir tabii."

"KISMET OLMADI"

Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile ilgili sorulan soruya ise Altınok şöyle cevap verdi:

"Yol ver dağlar, yol ver diyoruz ama kısmet olmadı. Gönlümüzden öyle geçiyordu ama gönlümüzden geçen olmadı. Kısmet değilmiş. Ankara çok şey kazanırdı ama şartlar böyle oldu."

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Altınok, Keçiören Belediye Başkanlığına Adaylığını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement