Turgut Kır: "Pazarspor Maçını Kazanmaktan Başka Gayemiz Yok" - Son Dakika
Spor

Turgut Kır: "Pazarspor Maçını Kazanmaktan Başka Gayemiz Yok"

Turgut Kır: "Pazarspor Maçını Kazanmaktan Başka Gayemiz Yok"

Orduspor Teknik Direktörü Turgut Kır, bu hafta oynayacakları Pazarspor karşılaşması için, "Bizim kazanmaktan başka gayemiz yok. Aynı zamanda Pazarspor rakiplerimizden bir tanesi. Biz bu maçı kazanmak istiyoruz ve o yönde çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

20.01.2016 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orduspor Teknik Direktörü Turgut Kır, bu hafta oynayacakları Pazarspor karşılaşması için, "Bizim kazanmaktan başka gayemiz yok. Aynı zamanda Pazarspor rakiplerimizden bir tanesi. Biz bu maçı kazanmak istiyoruz ve o yönde çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Orduspor, hafta sonu oynayacağı Pazarspor maçının hazırlıklarını Durugöl Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'nde, Teknik Direktör Turgut Kır yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanla devam etti. Antrenman öncesi oyuncuları ile saha ortasında kısa bir toplantı gerçekleştiren Teknik Direktör Turgut Kır, İstanbulspor maçında gerçekleştirilen hataların Pazarspor maçında tekrarlanmaması konusunda oyuncularına uyarılarda bulundu. Düz koşu ile başlayan antrenman dar alanda pas çalışması ile devam etti. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanın son bölümünde ise oyuncular taktik ağırlıklı çalışma gerçekleştirdi.

KIR: "PAZARSPOR'U ÇOK İYİ ANALİZ ETTİK"

Antrenman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Orduspor Teknik Direktörü Turgut Kır, Pazarspor maçında mutlak galibiyet hedeflediklerini söyledi. Pazarspor'un son maçını çok iyi analiz ettiklerini ifade eden Kır, "Önümüzde her iki takım açısından da zor geçecek bir maç var. Hem Pazarspor'un hem de bizim puana ihtiyacımız var. Dolayısıyla biz çalışmalarımızı o yönde sürdürüyoruz. Bizim kazanmaktan başka gayemiz yok. Aynı zamanda Pazarspor rakiplerimizden bir tanesi. Biz bu maçı kazanmak istiyoruz ve o yönde çalışmalarımız devam ediyor. Taktiksel ve teknik çalışmalarla haftaya başladık. Her ortamda da Pazarspor maçında neler yapabiliriz, onları konuşuyoruz. Pazarspor'un son maçını çok iyi bir şekilde analiz ettik. Onların eksik yönlerini değerlendirip, 3 puan almayı hedefliyoruz" dedi.

"TARAFTARIMIZ BİZE DESTEK OLDUĞU SÜRECE BİZ MAÇI KAZANACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM"

Orduspor'un taraftara ihtiyaçlarının olduğunu ve Pazarspor maçında takıma destek olmalarını istediğini dile getiren Kır, "Geçmişte Orduspor taraftarı Ordu halkı en sıkıntılı zamanlarında onlara ihtiyacımız olduğu anlarda her zaman takımını desteklemişlerdir. Pazarspor maçı da bunlardan bir tanesi. Halkımızdan, taraftarımızdan, Ordululardan bize destek olmalarını istiyoruz. Bu maçı kazanırsak da beraber kazanalım, kaybedersek de beraber kaybedelim. Onlar 90 dakika boyunca bize destek olduğu sürece biz maçı kazanacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

ERDEM: "PAZARSPOR MAÇI FİNAL NİTELİĞİNDE BİR MAÇ"

Orduspor'un başarılı orta saha oyuncusu Özgen Erdem yaptığı açıklamada, takımın her geçen gün daha iyiye gittiğini söyledi. İlk yarının son haftalarında oynanan oyunun umut verdiğini ve bu oyunu geliştirerek devam ettirdiklerini aktaran Erdem, "İlk yarının sonlarında oynadığımız maçlarda verdiğimiz sinyaller hep olumluydu. İstanbulspor maçında da ilk yarı bıraktığımız gibi oynadık ama şanssız goller yedik. Biraz daha dikkatli olsaydık maçtan puanla dönebilirdik. Şimdi önümüzde final maçı niteliğinde bir Pazarspor maçı var. İnşallah en iyi şekilde çalışmalarımızı yapıp o maçtan 3 puanla ayrılıp yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz" şeklinde konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Turgut Kır: 'Pazarspor Maçını Kazanmaktan Başka Gayemiz Yok' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi
    19:54 VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi

    Voleybolda Vodafone Sultanlar Ligi 18. hafta erteleme maçında VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yenerek galibiyet elde etti. Maçın setleri 17-25, 25-21, 31-29, 14-25 ve 5-15 şeklinde sonuçlandı.

  • Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi
    19:05 Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi

    Antalya Belek'te düzenlenen Megasaray Hotels Open'da milli tenisçi Zeynep Sönmez, çeyrek finale yükseldi. İlk turda Fransız tenisçi Fiona Ferro'yu mağlup eden Sönmez, ikinci turda Alman raket Ella Seidel'i geri dönüşle mağlup etti. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez, maçın yarın başlayacağını belirtti.

  • Galatasaray teknik ekibi ve basın mensupları arasında maç yapıldı
    18:59 Galatasaray teknik ekibi ve basın mensupları arasında maç yapıldı

    Galatasaray Futbol Takımı, milli takım arasında Antalya'da kamp yaparken teknik ekip ve basın mensupları arasında maç düzenlendi. Teknik ekip, 13-3'lük skorla galip geldi ve Ali Yiğit Buruk 3 gol attı.

  • Ankara Dikmen Semtinde Mikser Kamyonu Devrildi, Sürücü Yaralandı
    18:55 Ankara Dikmen Semtinde Mikser Kamyonu Devrildi, Sürücü Yaralandı

    Ankara'nın Dikmen semtinde mikser kamyonu yokuşa dönmek isterken virajı alamayınca devrildi. Kazada kamyon sürücüsü Z. O. yaralandı. İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılan sürücü, hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Sivasspor, Sivas Dört Eylül Futbol'u 3-0 mağlup etti
    18:44 Sivasspor, Sivas Dört Eylül Futbol'u 3-0 mağlup etti

    Sivasspor milli maçlar nedeniyle verilen arada Sivas Dört Eylül Futbol ile hazırlık maçında karşılaştı ve 3-0 galip geldi. Emre Gökay, Clinton N'jie ve Alaaddin Okumuş'un golleriyle Sivasspor kazandı.


Advertisement