Turgut Özal Mahallesi'ne Ek Kanalizasyon Hattı - Son Dakika
Güncel

Turgut Özal Mahallesi'ne Ek Kanalizasyon Hattı

Turgut Özal Mahallesi\'ne Ek Kanalizasyon Hattı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Şehzadeler'in Turgut Özal Mahallesi'nde yerleşime yeni açılan sokakta gerçekleştirdiği kanalizasyon hattı döşeme çalışmasıyla mahalle sakinlerinin altyapı ihtiyacını karşıladı.

23.05.2018 12:15  Güncelleme: 12:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, vatandaşların altyapı konusunda ihtiyaç duyduğu her noktada çalışmalarını özenle sürdürüyor. Bu kapsamda MASKİ, Şehzadeler ilçesine bağlı Turgut Özal Mahallesi'nde de ana kanalizasyon hattı döşeme işi gerçekleştirdi. Yerleşime yeni açılan ve atıksu şebekesi bulunmayan sokakta Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı ekiplerince yapılan çalışma sayesinde vatandaşların altyapı ihtiyacı giderildi.

ÖNEMLİ BİR İHTİYAÇ ORTADAN KALKTI

Turgut Özal Mahalle Muhtarı İsmet Bakşi, yapılan çalışmalardan memnun olduklarını ifade ederek "Çalışmanın yapıldığı bölgede daha önce mevcut bir hat olmadığından, altyapı anlamında önemli bir ihtiyaç vardı. Sokağımızın içme suyu şebekesi zaten döşenmişti, şimdi de kanal yapıldı. MASKİ'yi ne zaman arasak gelip bizlere yardımcı oluyorlar. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun'a hizmetlerinden ötürü teşekkür eder, saygılarımızı sunarız" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Turgut Özal Mahallesi'ne Ek Kanalizasyon Hattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement