Turgutlu'nun Hayali Gerçeğe Dönüşüyor - Son Dakika
Güncel

Turgutlu'nun Hayali Gerçeğe Dönüşüyor

İzmir-Ankara karayolu olarak bilinen D300 (E96) karayolu üzerinde Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan katlı kavşak projesinde çalışmalar sorunsuz devam ediyor.

15.03.2018 09:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyük bir özveriyle devam eden çalışmaları inceleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir, vatandaşların yıllardır hayalini kurduğu kavşak hayalini gerçeğe dönüştüğünü belirtti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu'da vatandaşların yıllardır hayalini kurduğu kavşak hayalini gerçeğe dönüştürüyor. Sık sık yaşanan trafik kazaları ile gündeme gelen ve sürücülerin kabusu haline gelen D300 (E96) karayolu üzerinde Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan katlı kavşak projesinde çalışmalar aralıksız devam ediyor. Yürütülen çalışmaları yerinde takip eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün Turgutlulara verdiği sözü yerine getirme çabasındayız. Gerçekten Turgutlu'nun ve Manisa'nın, İzmir- Ankara bağlantısını trafik açısından rahatlatacak çok güzel bir çalışma" dedi.

BÜYÜK ÖZVERİYLE ÇALIŞILIYOR

Turgutlu'nun en önemli sorunlarından birine neşter vuracak olan projede 24 saat esasıyla büyük özveriyle çalışıldığına da dikkat çeken Demir," Geçtiğimiz aylarda yer teslimi yapılan projemizde yüklenici firmamız 24 saat esasıyla büyük bir özveriyle çalışıyor. Şuan itibariyle projemizde bin 500'ün üzerinde kazık çalışması tamamlandı, hafriyat tamamlandı. Başlık kirişleri atılmaya başlandı. Panellerimiz konmaya başlandı. Sona doğru geldikçe artık bizi de bir heyecan alıyor. Tabi yıllardır çözülmemiş bir problem. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün talimatıyla bir hayal gerçeğe dönüşüyor" dedi.

BÜYÜK BİR HEYECANLA BEKLİYORUZ

Turgutlulu vatandaşlar gibi projenin tamamlanarak hizmete girmesini büyük bir heyecanla beklediklerini de sözlerine ekleyen Demir," İnşaat çalışmalarımız şuan itibariyle programladığımız sürecin biraz önünde gidiyor. Tabi zaman zaman bir takım aksaklıklar oluyor. Biliyorsunuz burası battı-çıktı kavşağı. Yerin altında ne olduğunu kurumlar bilemeyebiliyor. Bununla alakalı bir takım sıkıntılar yaşanabiliyor. İşte burada içme suyu deplasesi var, kanalizasyon deplasesi var. MASKİ Genel Müdürlüğümüz ile koordineli bir şekilde çalışarak sıkıntılara anında müdahale ediliyor. İnşallah planlanan süre içerisinde bu projemizi tamamlayacağız. Bizde vatandaşlarımız gibi büyük bir heyecanla bekliyoruz. Projemizde ilk olarak battıyı tamamlayarak Ankara- İzmir trafiğini açmak istiyoruz. Güzel sona doğru yaklaşıyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Turgutlu'nun Hayali Gerçeğe Dönüşüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ferhat Akbaş: 'Sonuna kadar şampiyonluğu kazanmak isteyen bir takımız'
    21:47 Ferhat Akbaş: 'Sonuna kadar şampiyonluğu kazanmak isteyen bir takımız'

    Eczacıbaşı Dynavit Başantrenörü Ferhat Akbaş, pazar günü Fenerbahçe ile oynayacakları şampiyonluk maçıyla ilgili, 'Sonuna kadar şampiyonluğu kazanmak isteyen bir takımız. Kızları görüyorsunuz, bugün gözlerinden alev çıkıyordu. Aynı oyunu pazar günü de tekrar etmek istiyoruz' dedi.


Advertisement