Turgutluspor'da Cinel'den Büyük Jest - Son Dakika
Güncel

Turgutluspor'da Cinel'den Büyük Jest

Turgutluspor\'da Cinel\'den Büyük Jest

Spor Toto 2'nci Lig Beyaz Grup takımlarından Turgutluspor'da teknik direktörlük görevine getirilen İbrahim Baş'ı ilk kutlayan, görevinden ayrılan Koray Cinel oldu.

05.01.2015 16:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2'nci Lig Beyaz Grup takımlarından Turgutluspor'da teknik direktörlük görevine getirilen İbrahim Baş'ı ilk kutlayan, görevinden ayrılan Koray Cinel oldu.

İlk yarının bitimine bir hafta kala istifa eden Koray Cinel, kırmızı siyahlı ekibin bugünkü antrenmanına gelerek İbrahim Baş ve ekibine başarı diledi. "Turgutluspor hepimizin kulübü" diyen Koray Cinel, "İbrahim hocamın Turgutluspor'da başarılı olacağına ve takımı istenen yere getireceğinre inanıyorum" dedi.

Turgutluspor'a yıllarca futbolcu ve teknik adam olarak hizmet veren Koray Cinel'in kendilerine büyük jest yaptığını belirten İbrahim Baş ise, "Koray hocamın bu hareketi beni ve sporcularımı son derece mutlu etti. Hepimizin ortak paydası olan Turgutluspor'u el ele vererek başarıya taşıyacağız" diye konuştu.

Teknik direktör İbrahim Baş'ın 6-7 Ocak'ta İstanbul'da gerçekleşecek 23'üncü Uluslararası Antrenör Gelişim Semineri'ne katılacağı bildirildi. - Turgutlu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Turgutluspor'da Cinel'den Büyük Jest - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement