Turgutluspor'da hataya yer yok - Son Dakika
Spor

Turgutluspor'da hataya yer yok

Turgutluspor\'da hataya yer yok

TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta 20-28 Temmuz'da Antalya'da yapılacak Play-Off maçlarına hazırlanan Turgutluspor, yarı finaldeki rakibi Esenler Erokspor'a odaklandı.

13.07.2020 14:11  Güncelleme: 14:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta 20-28 Temmuz'da Antalya'da yapılacak Play-Off maçlarına hazırlanan Turgutluspor, yarı finaldeki rakibi Esenler Erokspor'a odaklandı. Kırmızı-siyahlılar, finallere az bir süre kala antrenman temposunu artırırken, teknik direktör Cüneyt Biçer, 2'nci Lig yolunda oyuncularını hata yapmamaları konusunda uyarıyor. Antrenmanlarda her oyuncusuyla yakından ilgilenen deneyimli teknik adam, hata yapıldığı zaman tepkisini de dile getiriyor.

Oyuncularının istekli ve hırslı oluşundan mutluluk duyduğunu belirten Cüneyt Biçer, "Artık Play-Off havasına girdik. Hedefimiz belli. 2 maçı da kazanarak 2'nci Lig'e yükselmeyi hedefliyoruz. Dönüşü olmayan maçlar bizi bekliyor. Hataları ortadan kaldırmalıyız. En ufak hata bizi başarısızlığa götürebilir. Oyuncuların bu süreçte motivasyonlarını hep en üst düzeyde tutmalarını istiyorum" dedi. Öte yandan Biçer, kulübe gönül verenlerden takıma destek olmalarını istedi.


Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Turgutluspor'da hataya yer yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement