Turhan Mildon Su Sporları Kupası Yarışları Başladı - Son Dakika
Güncel

Turhan Mildon Su Sporları Kupası Yarışları Başladı

Turhan Mildon Su Sporları Kupası Yarışları Başladı

Çanakkale'nin Gelibolu İlçesinde bir dönem belediye başkanlığı da yapan Miller grubunun kurucusu merhum Turhan Mildon anısına, Miller Holding tarafından bu yıl ikinci kez Su Sporları Kupası düzenlendi.

21.08.2015 19:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'nin Gelibolu İlçesinde bir dönem belediye başkanlığı da yapan Miller grubunun kurucusu merhum Turhan Mildon anısına, Miller Holding tarafından bu yıl ikinci kez Su Sporları Kupası düzenlendi. Üç gün sürecek müsabakaların startı Yeni Kordon Barış Plajı'nda verildi.

Türkiye genelinden 16 kulübün, toplamda ise 150'nin üzerinde sporcunun katıldığı Turhan Mildon Su Sporları Kupası'nın açılışı protokol üyelerinin katılımıyla gerçekleşti. Müsabakaların açılış törenine Çanakkale Valisi Ahmet Çınar, CHP'li Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Miller Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mert Mildon, Miller Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Can Mildon ve çok sayıda vatandaş katıldı. Miller Grubunun kurucusu Turhan Mildon anısına geleneksel olarak düzenlenen yarışların amacının gençlere sporu sevdirmek ve ilgiyi arttırmak olduğunu dile getiren Miller Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Can Mildon, "Bu yıl 2'incisini düzenlediğimiz Turhan Mildon Su Sporları Kupası müsabakalarına katılım daha fazla oldu. Bu bizim açımızdan gurur verici. Turhan Mildon adının bu sporcularımızla yüceltilmesi ve kulüplerimizle anılması bizi çok mutlu ediyor" dedi.

Ardından Vali Ahmet Çınar, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve diğer protokol üyeleri startı verdi. Çok sayıda genç sporcu yelkenlileriyle boğazda birbiriyle kıyasıya yarıştı. Turhan Mildon Su Sporları Kupası müsabakalarının üç gün sürecek ve ödül töreni 23 Ağustos Pazar günü saat 17.00'de Truva Atı önünde yapılacak. - Çanakkale

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Turhan Mildon Su Sporları Kupası Yarışları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement