Turizm merkezleri Antalya ve Muğla'da "tam kapanma" sessizliği sürüyor - Son Dakika
Güncel

Turizm merkezleri Antalya ve Muğla'da "tam kapanma" sessizliği sürüyor

Akdeniz sahillerinden görüntüler Sahilde denize giren ve bisiklet süren turistlerden görüntüler İçişleri Bakanlığının yayımladığı genelgeyle 29 Nisan Perşembe saat 19.00'da başlayan ve 17 Mayıs Pazartesi günü 05.

15.05.2021 12:49  Güncelleme: 14:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akdeniz sahillerinden görüntüler

Sahilde denize giren ve bisiklet süren turistlerden görüntüler İçişleri Bakanlığının yayımladığı genelgeyle 29 Nisan Perşembe saat 19.00'da başlayan ve 17 Mayıs Pazartesi günü 05.00'e kadar uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle Antalya kent merkezi ve ilçelerinde denetimlere devam ediliyor.

Kavşaklar ve çeşitli güzergahlarda kontrol noktaları oluşturan polis ve jandarma ekipleri, sürücüler ile yayaların izin belgelerini sorguladı. Sıkı denetimler nedeniyle bazı caddelerde araç yoğunluğu oluştu.

Kısıtlamadan dolayı meydanlarda sakinlik yaşanırken, dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'nde kısıtlamadan muaf tutulan turistler denize girdi, güneşlendi, kitap okudu.

Bazı turistler çocuklarıyla kumsalda oynarken bazıları palmiyelerin altında yürüyüş yaptı, bisiklet sürdü. Bazı tatilciler de kentin tarihi ve turistik mekanlarını gezdi.

Polis ekipleri, salgın tedbirlerine dikkat edilmesi için sahilde ve mahalle aralarında megafonla anons yaptı.

Turizm merkezleri Antalya ve Muğla\'da "tam kapanma" sessizliği sürüyor
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Turizm merkezleri Antalya ve Muğla'da 'tam kapanma' sessizliği sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement