Turizmcilerde 4. Dönem Mezuniyet Coşkusu - Son Dakika
Güncel

Turizmcilerde 4. Dönem Mezuniyet Coşkusu

Turizmcilerde 4. Dönem Mezuniyet Coşkusu

Kartepe'de bulunan Kocaeli Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksek Okulu 4. Dönem mezunlarını verdi.

16.06.2012 08:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2011-2012 Eğitim Öğretim Yılında mezun olan 47 öğrenci Kartepe Park Otel'de düzenlenen tören ardından protokolün elinden diplomalarını aldılar.

KOÜ Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksek Okulu'nda 4 yıllık eğitimlerini tamamlayan 4. Dönem 47 öğrencinin mezuniyet töreni Kartepe Park Oteli'nde gerçekleştirildi. Törende Kartepe Kaymakamı Mustafa Ünaldı, Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcıları Hüseyin Bülbül ve Mehmet Filiz, KOÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasret Çomak, KOÜ Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Işıl Altun, Derbent MYO Müdürü Doç. Dr. Sami Karacan, akademisyenler ve öğretim görevlileri ile mezun olan öğrencilerin velilerinden oluşan kalabalık bir davetli mezunların heyecanına ortak oldu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ardından İlker Akbaş ve Sıla Yılmaz'ın müzik dinletisi beğeni ile dinlenildi. Öğrenciler adına konuşan Yüksel Mert Metin, herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğine dikkat çektiği konuşması ardından protokol konuşmaları ile program devam etti. Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Bülbül'de il dışında olan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'ın selamını ilettiği konuşmasında bölgeyi tanıtmak için çalıştıklarını belirterek mezun öğrencilerden de bölgeyi unutmamalarını istedi.

Derince Kaymakamlığının projesinde Türkiye'yi başarı ile Almanya'da temsil eden Ceren Nur Atasoy, Levent Keleş, Sevgi Doğan ve Yasemin Özkan törende plaketle ödüllendirildi. Törende okul birincisi Tuğçe Özoğul'a Kartepe Kaymakamı Mustafa Ünaldı, okul ikincisi Yüksel Mert Metin'e Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Bülbül, okul üçüncüsü Rabia Albayrak'a KOÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasret Çomak plaketini verdi. Aralarında Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Filiz'in de bulunduğu protokol öğrencilere diplomalarını takdim etti. Öğrencilerin kep atma töreni ardından kokteylde heyecanlarına ortak olan veliler tango gösterisini de beğeni ile izlediler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Turizmcilerde 4. Dönem Mezuniyet Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement