Türk Asıllı Alman Futbolcu Kerem Demirbay'ın Dünya Kupası Hayali Sürüyor - Son Dakika
Spor

Türk Asıllı Alman Futbolcu Kerem Demirbay'ın Dünya Kupası Hayali Sürüyor

Bundesliga'da Hoffenheim forması giyen ve ciddi bir sakatlık geçiren Türk asıllı Alman futbolcu Kerem Demirbay, 2018 Dünya Kupası hayalinin sürdüğünü belirtti.

22.02.2018 20:39  Güncelleme: 00:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dizinden sakatlanan ve sezonu büyük ölçüde kapatan Hoffenheim'in Türk asıllı Alman yıldızı Kerem Demirbay, 2018 Dünya Kupası hakkında açıklamalarda bulundu.

"KAFAMDAN SİLMİŞ DEĞİLİM"

Alman basınına konuşan Demirbay, "Bu sezonun kalan kısmında Hoffenheim ile bir iki maça daha çıkmak için çalışacağım. Löw beni aradı ve geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Çok zor olacak biliyorum ama Dünya Kupası'nı kafamdan silmiş değilim" sözlerini kullandı.

Hoffenheim'da mutlu olduğunu belirten 24 yaşındaki futbolcu, sözleşmesinde sezon sonu ayrılma maddesi bulunmasına rağmen gelecek sezon da Alman takımında olmak istediğini söyledi.

Türk Asıllı Alman Futbolcu Kerem Demirbay\'ın Dünya Kupası Hayali Sürüyor

Son Dakika Spor Türk Asıllı Alman Futbolcu Kerem Demirbay'ın Dünya Kupası Hayali Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Kütahyalı: Bu kişilere ben türk asılı diyemem TC .milli takımını tercih etmiyen ben türk diyemem.bu kişileri haber yapmanız yanlış 4 1 Yanıtla ordulu: sen milli takimda oynayan sahte oyunculara bak isi gücü para derdi olan vatan hainlerine 3 0
  • Kütahyalı: Herşey para değil türk kanı olacak 1 1 Yanıtla
  • .: bende çok kuruyorum haylini hayalle yaşayan amelle ölürmüş 0 0 Yanıtla
  • Drwho: Milli takim olayini askere gitmeyle bir tutar olduk. Oysa bu tercih meselesidir, Alman milli takiminda oynamasi onu alman yapmaz. Biz milli formayi sirtina gecirip kosmasini istemedik mi elvan gibi atletlerden. Simdi elvan ne kadar turk oldu ki keremde alman olsun. Bu sporcular profesyonel ve secim haklari var, saygi duymak gerekir. 0 0 Yanıtla

Advertisement