Türk Eğitim-sen'den Bayır Bucak Türkmenlerine Destek - Son Dakika
Güncel

Türk Eğitim-sen'den Bayır Bucak Türkmenlerine Destek

Türk Eğitim-sen\'den Bayır Bucak Türkmenlerine Destek

Türk Eğitim-Sen Bursa 2 No’lu Şube Başkanı Selçuk Türkoğlu, 15 günden beri Rusya-Esed-İran-Hizbullah güçlerinin saldırısına maruz kalan Bayır Bucak Türkmenlerinin yanında olduklarını söyledi.

24.11.2015 13:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Eğitim-Sen Bursa 2 No'lu Şube Başkanı Selçuk Türkoğlu, 15 günden beri Rusya-Esed-İran-Hizbullah güçlerinin saldırısına maruz kalan Bayır Bucak Türkmenlerinin yanında olduklarını söyledi.

Türk Eğitim-Sen İnegöl Şubesi tarafından düzenlenen Öğretmenler Günü kutlamasına katılan Selçuk Türkoğlu, son gelişmeleri değerlendirdi. Hatay'ın güneyinde bulunan ve katliam tehdidiyle karşı karşıya olan Bayır Bucak Türkmenlerinin yanında olduklarını ifade eden Türkoğlu, "Suriye rejimi ile birlikte bombardımanına maruz kalan Türkmen dağındaki mücahitlere dualarımızı gönderiyorum. Türkmen dağı bu gün tıpkı Tanrı dağı gibi olmuştur. Türk yurtlarının bütün illerinden giden mücahitler orada bir savaş veriyor. Bu savaşa sessiz kalamayız, kalmıyoruz da. Madden, manen bize düşen ne varsa Bayır Bucak Türkmenlerinin yanındayız" ifadelerini kullandı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Türk Eğitim-sen'den Bayır Bucak Türkmenlerine Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement