Türk Eğitim-Sen'den Kuzey Irak'taki Referanduma Tepki - Son Dakika
Politika

Türk Eğitim-Sen'den Kuzey Irak'taki Referanduma Tepki

Türk Eğitim-Sen\'den Kuzey Irak\'taki Referanduma Tepki

Türk Eğitim-Sen Kırşehir Şube Başkanı Bilal Türk, düzenlediği basın toplantısıyla Kuzey Irak’ta yapılacak olan referanduma tepki gösterdi.

12.09.2017 17:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Eğitim-Sen Kırşehir Şube Başkanı Bilal Türk, düzenlediği basın toplantısıyla Kuzey Irak'ta yapılacak olan referanduma tepki gösterdi.

Sendika binasında konuşan Türk, puslu havada fırsatı ganimete çevirmek isteyenlerin olduğunu belirtti.

Sendika Başkanı Bilal Türk'ün açıklaması ise şöyle:

"Büyük çoğunluğu Müslüman olan bölge milletlerin kanları üzerinden yürütülen bu paylaşım mücadelesi milyonlarca masum insanın hayatına mal olurken bölge ülkelerde yaşanan göçler nedeniyle kültürel ve etnik yapıda değiştirilmektedir.

Misak-I Milli sınırlarımız içerisinde ki alan Türk düşmanı bütün güçlerin operasyon merkezi haline gelmiştir. Komşu ülkelerin güvenliği ve huzuru toprak bütünlüğü Türkiye Cumhuriyeti'nin bekası ve güvenliği için önem kazanmıştır.

Kamu-Sen diyor ki; 'IKBY yönetimi ayağını denk almalı' bölgeyi daha da istikrarsızlaştırarak Türkmenleri yok sayan Misak-I Milli sınırlarımız içerisinde devletimize adeta meydan okuyarak bütünlüğümüzü tehdit eden referandum ve bağımsızlık ilan etme kararından yol yakınken dönülmelidir." - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Türk Eğitim-Sen'den Kuzey Irak'taki Referanduma Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement