Türk Eğitim-Sen Kayseri 1 No'lu Şube Üyelerinden Suç Duyurusu - Son Dakika
Yerel

Türk Eğitim-Sen Kayseri 1 No'lu Şube Üyelerinden Suç Duyurusu

Türk Eğitim-Sen Kayseri 1. Nolu Şube üyeleri, Kayseri Valisi Orhan Düzgün ve İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu hakkında Danıştay İdare Dava Daireleri Kurulu'nun kararına uymadıklarını ileri sürerek suç duyurusunda bulundu.

06.08.2015 17:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Eğitim-Sen Kayseri 1. Nolu Şube üyeleri, Kayseri Valisi Orhan Düzgün ve İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu hakkında Danıştay İdare Dava Daireleri Kurulu'nun kararına uymadıklarını ileri sürerek suç duyurusunda bulundu.

Kayseri Adliye Sarayı önünde açıklama yapan Şube Başkanı Ali Benli, haksızlık karşısında susmadıkları göstermek için toplandıklarını söyledi.

Danıştay İdare Dava Daireleri Kurulu'nun okul idarecileri hakkında göreve iade kararı verdiğini ifade eden Benli, bu karara uymadıkları gerekçesiyle Vali Düzgün ve İl Milli Eğitim Müdürü Çandıroğlu hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını belirtti. Benli, "Aylarca bekledik ama o mağduriyete uğratan yöneticiler, Danıştay kararını bile uygulamadılar. Mahkeme kararları hukuk devletlerinde kullanılmak için verilir. Mahkeme kararını uygulamayan yöneticiler de suçlu konuma düşer. Onun için biz burada suç duyurusunda bulunuyoruz" dedi.

Açıklamanın ardından üyeler, adliyeye girerek suç duyurusunda bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türk Eğitim-Sen Kayseri 1 No'lu Şube Üyelerinden Suç Duyurusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement