Türk Girişimcinin Dağı Delip Çıkardığı Taş, Dünyanın Göz Bebeği Oldu - Son Dakika
Ekonomi

Türk Girişimcinin Dağı Delip Çıkardığı Taş, Dünyanın Göz Bebeği Oldu

Uzun yıllar yurt dışında yaşayıp Türkiye'ye dönen ve mermer işine giren girişimci Cafer Kızılırmak, çıkardığı taşı Hindistan ve Çin gibi birçok ülkeye ihraç ediyor.

17.04.2019 13:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
sponsorlu içerik

Star Marble firma sahibi Cafer Kızılırmak, "30 yıl yurt dışında ticaret ile uğraştıktan sonra Afyon- Emirdağ'a gelip yerleştik. Ve burada 2009 yılından beri mermer işi yapıyoruz. Aldığımız 3 ruhsat ile 4 çeşit üreterek hizmet sunuyoruz.10 yılı aşkın bir süredir bu şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz." dedi.

"TAŞIMIZ DÜNYANIN GÖZ BEBEĞİ"

Firma sahibi Cafer Kızılırmak, "Hermes gri dediğimiz taş şuan çok gözde. Dünyada aranan bir ürün haline geldi. Çinli ve Hintli firmalar bu taşa yoğun şekilde ilgi gösteriyor. Bir temel olmazsa bina kurmazsaınız. Biz de temellerimizi sağlam attık ve 10 yıldır bu mücadeleyi veriyoruz. Müşteri potansiyelimiz oluştu bunu koruma ve artırmak istiyoruz." sözlerine yer verdi.

"HEDEF DAHA ÇOK YATIRIM VE İSTİHDAM"

Cafer Kızılırmak, "Bizim sektörde yaşadığımız en büyük sıkıntı kalifiye eleman sıkıntısı. Lojistik ve sürekli değişim gösteren kanunlarda bizim yaşadığımız sıkıntılar arasında. BizHindistan, Çin, Tayland, Avusturalya gibi birçok ülkeye ihracat yapıyoruz. Bunun yanında bizden ürün alıp işleyen firmalarda var. Onlarda yurt dışına ihracat yapıyorlar. Daha çok yatırım, daha çok istihdam ile yolumuza devam etmek istiyoruz. " diyerek sözlerine son verdi.

Türk Girişimcinin Dağı Delip Çıkardığı Taş, Dünyanın Göz Bebeği Oldu

Son Dakika Ekonomi Türk Girişimcinin Dağı Delip Çıkardığı Taş, Dünyanın Göz Bebeği Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement