Türk İş Dünyası ABD'de Boy Gösterecek - Son Dakika
Güncel

Türk İş Dünyası ABD'de Boy Gösterecek

Gala Gecesi A.B.D. ve Türk iş dünyasından birçok üst düzey yöneticinin yanı sıra Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'inde de katılımıyla 7 Kasım Perşembe günü New York'ta gerçekleştiriliyor.

04.11.2013 14:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amerikan Türk Cemiyeti'nin ABD ile Türkiye arasındaki ticari, ekonomik ve kültürel bağları güçlendirmek üzere düzenlediği destek amaçlı gala gecesi 2013 Benefit Gala ve VIP Resepsiyon, New York Borsası İşlem Salonu'nda 7 Kasım Perşembe günü gerçekleştiriliyor. Borsa İstanbul ve İstanbul Finans Merkezi Girişimi'nin de sponsor olduğu 2013 Benefit Gala'da Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve ABD Ticaret Bakanı Penny Pritzker konuşma yapacak.

Amerikan Türk Cemiyeti'nin her yıl destek amaçlı düzenlediği gala gecesi A.B.D. ve Türk iş dünyasından birçok üst düzey yöneticinin yanı sıra Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'inde de katılımıyla 7 Kasım Perşembe günü New York'ta gerçekleştiriliyor.

ABD ile Türkiye arasındaki ticari, ekonomik ve kültürel bağları güçlendirmek adına altı yıldır yapılan VIP Resepsiyon ve 2013 Benefit Gala'da, ABD Ticaret Bakanı Penny Pritzker ve T.C. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek konuşma gerçekleştirecek.

Amerikan Türk Cemiyeti'nin düzenlediği gala, iki ülke arasındaki eğitimsel ve kültürel değişimi teşvik eden programlar için gereken finansal kaynakları yaratmaya yardımcı oluyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Türk İş Dünyası ABD'de Boy Gösterecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement