Türk İş İlköğretim Okulundan Örnek Yarışma - Son Dakika
Yerel

Türk İş İlköğretim Okulundan Örnek Yarışma

Türk İş İlköğretim Okulundan Örnek Yarışma

Sakarya Türk İş İlköğretim Okulunda düzenlenen "Biyoteknoloji Bilgi Yarışması" ödül töreni karnelerin verildiği gün gerçekleştirildi.

20.01.2012 18:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Türk İş İlköğretim Okulunda düzenlenen "Biyoteknoloji Bilgi Yarışması" ödül töreni karnelerin verildiği gün gerçekleştirildi.

Adapazarı İlçesinde bulunan Türk İş İlköğretim Okulu, yarıyıl karnelerinin verildiği gün "Biyoteknoloji Bilgi Yarışması"nda başarılı olan öğrencilerini de ödüllendirdi. Yarışmada dereceye öğrencilere ödüllerini takdim eden Türk İş İlköğretim Okulu Müdürü Hüseyin Koşar, "Okulumuz öğrencileri için yapılan biyoteknoloji bilgi yarışması öğrencilerimizin bilime olan ilgisi arttırmayı, mesleki seçimde geniş yelpazeyi göstermek ve akran gruplarından daha üst seviyede bilgi donanımına sahip olmasını amaçlamaktadır. Yarışma 7. ve 8. sınıf seviyelerinde gerçekleştirildi. Önümüzdeki yıllarda Adapazarı Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde merkez ilçemiz genelinde bu yarışmayı yapmayı planlıyoruz" dedi.

Dereceye giren öğrencilere ödüllerini müdür yardımcıları ve branş öğretmenleri ile birlikte veren Müdür Koşar, öğrencileri başarılarından ötürü tebrik etti.

Tek hücre proteini, Biyolojik Silahlar, Kanser ve Tedavisi, Gen Transferleri, Biyo-Gübre, Biyo-Gaz,

Biyo-Dizel, Yeşil Florasan Proteini, Mikrobiyal Liçing, Nanoteknoloji, Farmakoloji, Kozmoloji ve Yeni Nesil Araçlar kategorilerinde 8. sınıflarda Nisanur Şahin ve Cihat Ünlü takımı birinci olurken,

Kübra Yenice ve Ferda İçmez takımı ikinci, Aleyna i. Işık ve Kerem Karataş takımı ise üçüncü oldu. 7. sınıflarda ise sıralama şu şekilde oluştu: Sena Aslan ve Tuğçenur Kocabay, Ahmet Talha Şeker ve Hasan Kaya, Bülent Tay ve Hüseyin Kaya. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türk İş İlköğretim Okulundan Örnek Yarışma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement