Türk Kızılay'ın "Kolide Ne Var?" Kampanyası - Son Dakika
Güncel

Türk Kızılay'ın "Kolide Ne Var?" Kampanyası

Türk Kızılay\'ın "Kolide Ne Var?" Kampanyası

Türk Kızılay'ın 150. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, program yapımcısı Esra Erol işbirliği ve Milli Eğitim Bakanlığı'nın desteğiyle yürütülen "Kolide Ne Var?" kampanyasında hazırlanan koliler, ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırıldı.

15.05.2019 18:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Kızılay'ın 150. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, program yapımcısı Esra Erol işbirliği ve Milli Eğitim Bakanlığı'nın desteğiyle yürütülen "Kolide Ne Var?" kampanyasında hazırlanan koliler, ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırıldı.

İçerisinde bot, mont, kazak, pantolon, çorap bulunan koliler, Türk Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Tan ve Kızılay Düzce Şubesi gönüllüleri tarafından merkeze bağlı Şaziye köyünde bulunan Çevrem İlkokulunda eğitim gören öğrencilere teslim edildi.

Okulda eğitim gören 125 öğrenciye Kızılay'ın şefkat elini ulaştıran gönüllüler, kolileri öğrencilerle açarak mutluluklarına şahit oldu. Öğrencilerle yüz boyama ve çeşitli oyunlar oynayan gönüllüler, Tan ve Düzce Şube Başkanı Halil Aydın ile pasta keserek öğrencilere ikramda bulundu.

Tan, yaptığı açıklamada, tüm Türkiye'nin projeye kısa sürede binlerce SMS ile destek verdiğini söyledi.

Türk milletinin bir kez daha büyük bir değer çatısı altında bir araya geldiğini ifade eden Tan, "Sayın Esra Erol ve ekibinin, Kızılay ailesinin ve sponsorlarımızın selamı, sevgisi var. Yarınlarımız olan çocuklarımızın eğitimine destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Kızılay'ın 150. kuruluş yıl dönümü kapsamında 150 okul olarak başlayan bu projede, sponsorların ve bağışçıların desteği ile bin 500 okula Haziran 2019'a kadar koliler ulaştırılacaktır." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türk Kızılay'ın 'Kolide Ne Var?' Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Alanya'da okul bahçesindeki yılan itfaiye tarafından yakalandı
    13:15 Alanya'da okul bahçesindeki yılan itfaiye tarafından yakalandı

    Antalya'nın Alanya ilçesinde bir okulun bahçesindeki ağaçta yer alan yılan itfaiye ekipleri tarafından yakalandı ve doğaya bırakıldı. İtfaiyenin yılanı yakalama çalışması ise öğrenciler tarafından alkış aldı.

  • Huawei, P serisi amiral gemisi telefonlarını iptal etti
    13:10 Huawei, P serisi amiral gemisi telefonlarını iptal etti

    Huawei, P serisi amiral gemisi akıllı telefonlarını iptal ettiğini duyurdu ve bu cihazların Huawei Pura serisine yükseltildiğini açıkladı. Şirket, mobil fotoğrafçılığı ön plana çıkarma isteğini vurguluyor ve araştırma ve geliştirmeye büyük yatırımlar yapmaya devam edeceğini belirtiyor. Pura serisinin ilk modellerinin Huawei Pura 70 olarak adlandırılacağı düşünülüyor ve yeni modeller üçgen kamera modülüne sahip olacak. Pura 70'in Kirin 9000 yonga setinden güç alacağı söyleniyor.

  • YouTube, reklam engelleyici uygulamalara karşı yeni önlemler aldı
    13:10 YouTube, reklam engelleyici uygulamalara karşı yeni önlemler aldı

    YouTube, reklam gelirlerini korumak ve içerik üreticilerinin haklarını savunmak amacıyla, üçüncü parti reklam engelleyici uygulamaların kullanımını sınırladı. Şirketin bu uygulamalara yönelik en son politikası, kullanıcıların bu tür uygulamalar üzerinden video izlemeleri durumunda tamponlama sorunları yaşamalarına veya 'Bu uygulamada içerik mevcut değil' şeklinde bir hata mesajı almalarına neden oluyor.

  • Uğur Dündar, Duygu Nebioğlu'nun ablasının babası olduğu iddialarına cevap verdi
    13:10 Uğur Dündar, Duygu Nebioğlu'nun ablasının babası olduğu iddialarına cevap verdi

    Ünlü gazeteci Uğur Dündar'ın Duygu Nebioğlu'nun ablasının babası olduğu iddiaları ortaya çıktı. Duygu Nebioğlu'nun verdiği röportajda, annesinin evlilik dışı ilişkiden dört çocuğu olduğunu ve bir ablasının da ünlü bir gazeteci olan Uğur Dündar'ın babası olduğunu söyledi. Uğur Dündar ise bu iddialara yanıt vererek Adli Tıp Kurumu'nun DNA incelemesini tamamladığını ve biyolojik babalık iddiasını reddettiğini açıkladı.


Advertisement