Türk Kızılay Osmaniye Şubesi'nden sokak hayvanları için mama makinesi - Son Dakika
Güncel

Türk Kızılay Osmaniye Şubesi'nden sokak hayvanları için mama makinesi

Mama makinesinin araçtan indirilişi Mama makinesinin yerleştirilmesi Makina içerisine plastik atılması Türk Kızılay Osmaniye Kadın Şube Başkanı Şule Nacar'ın açıklaması Türk Kızılay Osmaniye Şubesi'nden sokak hayvanları için mama makinesi OSMANİYE (AA) –Türk Kızılay Osmaniye Şubesi...

11.05.2022 15:56  Güncelleme: 17:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mama makinesinin araçtan indirilişi

Mama makinesinin yerleştirilmesi

Makina içerisine plastik atılması

Türk Kızılay Osmaniye Kadın Şube Başkanı Şule Nacar'ın açıklaması Türk Kızılay Osmaniye Şubesi'nden sokak hayvanları için mama makinesi

OSMANİYE (AA) –Türk Kızılay Osmaniye Şubesi tarafından "Hayvanlara Hayat, Çevreye Dost Olalım" projesi kapsamında, Adnan Menderes Bulvarına mama makinesi yerleştirildi.

Türk Kızılay Osmaniye Kadın Şube Başkanı Şule Nacar, mama makinesinin hizmete açılması ilgili düzenlenen programda, projeye Osmaniye Belediyesi, Hayvan Hakları Federasyonu, Şehit Hayrettin Mennan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin destek verdiğini söyledi.

Mama makinesinin, içine geri dönüştürülebilir ambalaj atıklarının atıldığında sokak hayvanları için makinedeki kaba mama bıraktığını dile getiren Nacar, "Otomatımız güneş enerjisi ve elektrikle çalışıyor. Makinaya atılan plastik, cam ve metal atıklar karşılığında makinanın alt bölümdeki kaplara 5 – 20 gram mama aktarılmaktadır. Yani otomat, içerisine atılan atıklar sayesinde sokak hayvanlarının beslenmesi için mama veriyor. Geri dönüştürülebilir ambalaj atıkları, milli ekonomiye kazandırıldığı gibi çevre bilincini de güçlendiriyor. Halkımızın projeye destek vermesini bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Türk Kızılay Osmaniye Şubesi\'nden sokak hayvanları için mama makinesi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türk Kızılay Osmaniye Şubesi'nden sokak hayvanları için mama makinesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement