Türk Kızılayı'dan Gürcistan'a Yardım Programı - Son Dakika
Güncel

Türk Kızılayı'dan Gürcistan'a Yardım Programı

Türk Kızılayı ve Gürcistan'da faaliyet gösteren bir sivil toplum örgütünün desteğiyle, ihtiyaç sahibi çocuk ve yaşlılara yardım programı düzenlendi.

17.09.2017 17:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Kızılayı ve Gürcistan'da faaliyet gösteren bir sivil toplum örgütünün desteğiyle, ihtiyaç sahibi çocuk ve yaşlılara yardım programı düzenlendi.

Türk Kızılayı Ataşehir Başkanlığı ve Selam Kültürel Yardım Merkezi yetkilileri, başkent Tiflis ve Rustavi'de, kimsesiz çocuklar yurdu ve huzurevlerini ziyaret ederek ihtiyaç sahipleriyle bir araya geldi.

Rustavi'deki huzurevi ziyareti sırasında konuşan İstanbul Kızılayı Şube Yönetimi Üyesi Orhan Çerkez, huzurevinde yaşayanlarla bir araya gelmekten büyük memnuniyet duyduklarını dile getirerek "Bizim amacımız dünyanın neresinde olursa olsun, sınır tanımadan insanlara yardım götürmek, buradaki insanların üzüntüsünü paylaşmak ve onlara sahip çıkmak." dedi.

Çerkez, benzer faaliyetlerle, dost ve kardeş ülke Gürcistan'la ilişkilerin de pekiştiğini dile getirdi.

Selam Kültürel Yardım Merkezi Başkanı Maia Racabova da Gürcistan'a getirdikleri yardım için Kızılay yetkililerine teşekkür ederek gelecekte de benzer programlar düzenleyeceklerini kaydetti.

Programda, canlı müzik dinletisinin yanı sıra huzurevi sakinlerine çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Heyetin, huzurevi ziyaretinden önce de Tiflis'teki yetiştirme yurtlarında öğrencileri ziyaret edip yardımda bulunduğu aktarıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türk Kızılayı'dan Gürcistan'a Yardım Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement