Türk Kızılayı Genel Başkanı Kınık Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Türk Kızılayı Genel Başkanı Kınık Açıklaması

Türk Kızılayı Genel Başkanı Kınık Açıklaması

Türk Kızılayı Genel Başkanı Kerem Kınık, turizmde adını duyurmaya başlayan Sakarya'nın tarihi konaklarıyla ünlü Taraklı ilçesine güzel bir eser kazandırmak istediklerini belirtti.

14.10.2016 22:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Kızılayı Genel Başkanı Kerem Kınık, turizmde adını duyurmaya başlayan Sakarya'nın tarihi konaklarıyla ünlü Taraklı ilçesine güzel bir eser kazandırmak istediklerini belirtti.

Bazı yönetim kurulu üyeleri ve Türk Kızılayı Sakarya Şube Başkanı Ahmet İşgüzar'la Osmanlı ahşap mimarisinin özgün örneklerinden tarihi konaklarıyla yerli ve yabancı turistlerin cazibe merkezi haline gelen Taraklı ilçesini gezen Kınık, Kaymakam Muhammet Kaya ve Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman'ı ziyaret etti.

Kınık, gazetecilere yaptığı açıklamada, küçük bir Anadolu şehri olan Taraklı'yı ziyaret etmekten son derece mutlu olduğunu söyledi.

Taraklı'nın İpek Yolu üzerinde önemli kültürü olan bir şehir olduğunu aktaran Kınık, "Nüfusu çok fazla olmamasına rağmen Türk Kızılayımızın faaliyetlerinin çok iyi şekilde gerçekleştiğini duymak bizleri memnun etmektedir." dedi.

Genel merkez olarak "Taraklı'da ne gibi projeler yaparız?" diye düşündüklerini dile getiren Kınık, "Özellikle 'Taraklı konakları gibi bir yerimiz olabilir mi?' düşüncesindeyiz. Belediye Başkanımız ve Valimizle bu görüşmeleri gerçekleştireceğiz. Türk Kızılayı olarak turizmde adını duyurmaya başlayan Taraklı'ya güzel bir eser kazandırmak isteriz. Buraya gelen giden, bize dua eder." şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Özkaraman da Taraklı Şubesi'nin faaliyetlerini takdirle karşıladıklarını belirterek, Türk Kızılayı'nın gerçekleştireceği her türlü faaliyete katkı sağlamayı sürdüreceklerini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türk Kızılayı Genel Başkanı Kınık Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te meydana gelen trafik kazalarında 2 kişi yaralandı
    18:19 Karabük'te meydana gelen trafik kazalarında 2 kişi yaralandı

    Karabük'te meydana gelen 2 ayrı trafik kazasında 2 kişi yaralandı. İlk kazada M.Ö. (65) idaresindeki otomobil kontrolden çıkarak yol kenarına devrildi ve sürücü yaralandı. İkinci kazada ise A.G. idaresindeki traktör önce park halindeki bir otomobile çarptı, ardından yol kenarındaki duvara çarptı ve traktör sürücüsü yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı.

  • Turistik Diyarbakır Ekspresi Ankara Garı'ndan Diyarbakır'a Ulaştı
    18:18 Turistik Diyarbakır Ekspresi Ankara Garı'ndan Diyarbakır'a Ulaştı

    Turistik Diyarbakır Ekspresi, tarihi Ankara Garı'ndan başlayan seferi sonucunda Diyarbakır'a ulaştı. 180 kişi kapasiteli tren, yolculara tarihi ve kültürel değerler ile doğa harikası manzaraları görme imkanı sağladı. Diyarbakır'a gelen tren, protokol üyeleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri tarafından çiçeklerle karşılandı. Yarın ise tren Ankara'ya doğru yolculuğuna devam edecek.

  • Isparta'da aynı noktada meydana gelen 2 trafik kazasında 10 kişi yaralandı
    18:14 Isparta'da aynı noktada meydana gelen 2 trafik kazasında 10 kişi yaralandı

    Isparta'da meydana gelen iki ayrı trafik kazasında toplamda 10 kişi yaralandı. İlk kazada 3 kişi, ikinci kazada ise 7 kişi yaralanırken, yaralılar Isparta Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

  • Afyonkarahisar'da Yolcu Treni Tıra Çarptı: Sürücü Hafif Yaralandı
    18:14 Afyonkarahisar'da Yolcu Treni Tıra Çarptı: Sürücü Hafif Yaralandı

    Afyonkarahisar'ın İhsaniye ilçesinde yolcu treni, hemzemin geçitte seyir halinde olan bir tıra çarptı. Kazada tır sürücüsü hafif yaralandı ve olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü, ayakta tedavi edildi.

  • Yozgat'ta Uyuşturucu Operasyonunda Gözaltına Alınan Zanlı Tutuklandı
    18:13 Yozgat'ta Uyuşturucu Operasyonunda Gözaltına Alınan Zanlı Tutuklandı

    Yozgat'ın Çandır ilçesinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen şüpheli H.S.H, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Zanlının evinde yapılan aramada 1269 gram esrar ele geçirildi. Uyuşturucu imal ve ticareti yapmak ve kullanmak suçlamasıyla adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.


Advertisement