Türk Kızılayı'ndan Erbil'deki Sığınmacılara Kurban Yardımı - Son Dakika
Güncel

Türk Kızılayı'ndan Erbil'deki Sığınmacılara Kurban Yardımı

Türk Kızılayı, yurt dışındaki insani yardım faaliyetleri kapsamında Irak'ın Erbil kentinde sığınmacı ve ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmak üzere 100 büyükbaş hayvan kesimi gerçekleştirdi.

21.08.2018 12:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Kızılayı, yurt dışındaki insani yardım faaliyetleri kapsamında Irak'ın Erbil kentinde sığınmacı ve ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmak üzere 100 büyükbaş hayvan kesimi gerçekleştirdi.

Türk Kızılayı Irak İnsani Yardım Delegasyonu Başkanı Mehmet Murat Özgüven, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Türk Kızılayı olarak bugün 100 büyükbaş hayvan kesmekteyiz. Yaklaşık 700 hisseye tekabül ediyor. Türkiye'den gelen emanetleri layıkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz." dedi.

Bu bayram Türk Kızılayı'nın 35 ülkede ihtiyaç sahiplerine kurban eti dağıtacağını belirten Özgüven, kesimlerin ardından dağıtım işleminin başlayacağını söyledi.

Özgüven, "Kurban Bereketi Yıl Boyu Sürsün" sloganıyla başlatılan kampanya vesilesiyle ihtiyaç sahiplerine katkıda bulunacaklarını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türk Kızılayı'ndan Erbil'deki Sığınmacılara Kurban Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.


Advertisement