Türk Modacı Kraliyet Gelinlerinin Arasını Açtı - Son Dakika
Magazin

Türk Modacı Kraliyet Gelinlerinin Arasını Açtı

Meghan Markle ile Kate Middleton Türk modacı Erdem Moralıoğlu'na aynı zamanlarda kıyafet diktirmek isteyince tartışma çıktı.

17.04.2018 11:11  Güncelleme: 12:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tüm dünya Prens Harry ile Meghan Markle'ın 19 Mayıs'taki düğününü merakla beklerken Meghan Markle'nin, Kate Middleton'ın müdavimi olduğu Türk modacıya gelinlik diktirmek istemesi ortalığı karıştırdı.

BİRÇOK MODACIYLA GÖRÜŞTÜ

ABD'li prenses adayı, gelinliği için birçok modacıyla görüştü. Markle'ın geçtiğimiz günlerde Erdem Moralıoğlu'nun Londra'daki butiğinden çıkarken görülmesi ise ortaya "Prensesin gelinliğini Erdem dikecek" iddialarını çıkardı. Türk modacının kendisine yeni bir halkla ilişkilerci ve asistan tutup kadrosunu genişletmesi de bu iddiaları güçlendirdi.

Türk Modacı Kraliyet Gelinlerinin Arasını Açtı

KATE MİDDLETON ERKEN DAVRANDI

Bu olaylar yaşanırken Kate Middleton düğündeki kıyafetini dikmesi için çok önce Erdem Moralıoğlu ile anlaşmıştığı ortaya çıktı. Kate Middleton'ın bu hamlesi ise Meghan Markle ile arasında sıkıntı yarattı. Yaşanılan sıkıntıların ardından düğünde kimin 'Erdem' imzalı kıyafet giyeceği merak konusu oldu.

Türk Modacı Kraliyet Gelinlerinin Arasını Açtı

BİRÇOK YILDIZ ONU TERCİH EDİYOR

İngiltere'de birçok ödül alan Erdem Moralıoğlu'nu sadece Kraliyet Ailesi değil Hollywood yıldızlarının da tercih ediyor. Michelle Obama, Sarah Jessica Parker, Sienna Miller, Kate Winslet, Julianne Moore, Anne Hathaway, Keira Knightley Emma Stone ve Claudia Schiffer gibi isimler ünlü modacının müşterileri arasında yer alıyor.

Türk Modacı Kraliyet Gelinlerinin Arasını Açtı

Son Dakika Magazin Türk Modacı Kraliyet Gelinlerinin Arasını Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Ereee: Annem iyi terzicidir ona ugrasin biri 1 3 Yanıtla
  • dobra: modaya uyacan moda bu ver mehterı yol yaptılar hulooggg 1 1 Yanıtla
  • AyNur : Gurur verici,,, türk terzisi 1 0 Yanıtla
  • Aydan: Asaletin yeter kate diğeri fiyasko tipik bir suratı var ama sendeki boy pos aynı rahmetli diana gibi 0 0 Yanıtla AyNur : Evet,,kate super ama diana bir başkaydi be 1 0

Advertisement