Türk Otomotiv Sektörü Fas'a Çıkartma Yaptı - Son Dakika
Ekonomi

Türk Otomotiv Sektörü Fas'a Çıkartma Yaptı

Fas Uluslararası Otomotiv Yan Sanayi ve Ticari Araçlar Fuarı, Kuzey Afrika’nın kalbi Kazablanka’da kapılarını açtı.

01.10.2015 12:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fas Uluslararası Otomotiv Yan Sanayi ve Ticari Araçlar Fuarı, Kuzey Afrika'nın kalbi Kazablanka'da kapılarını açtı. Pyramids Grup Fuarcılık tarafından Kazablanka Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi'nde(CICEC) gerçekleşen Fas Otomotiv Fuarı'na 147 öncü Türk ve uluslararası firma katılım gösterdi. 2 Ekim'de sona erecek fuara Kuzey Afrika, Avrupa, Amerika ve Ortadoğu'dan 10 binin üzerinde profesyonel ziyaretçi gelmesi bekleniyor.

Afrika kıtasının en büyük otomotiv fuarı olan Fas Otomotiv Fuarı'na Türkiye'nin yanı sıra Fas, Birleşik Arap Emirlikleri, Çin, Tayland, Hindistan, Romanya, Tunus, Fransa, İtalya, Belçika, Hollanda, Portekiz, İspanya, Dubai ve Lübnan'dan uluslar arası katılım sağlandı.

Sektör Profesyonellerinin Yanı Sıra Türkiye-Fas Büyükelçisi Uğur Arıner Fas Otomotiv Fuarı'na ziyarette bulundu

Sektör profesyonellerinin büyük ilgi ile karşıladığı Fas Otomotiv Fuarı'na Fas Lojistik ve Ulaştırma Bakanı Brahim BAAMAL, Casablanca Ticaret Müşaviri Gökhan USKUDAR, Hindistan Büyükelçiliği, Rabat Ticaret Müşaviri Önder DUMAN, Fas-Türkiye Büyükelçisi Ethem Barkan ÖZ ve Pyramids Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Mohamed Hashem katılım gösterdi. Ayrıca fuarın Türkiye-Fas otomotiv sektörünün ticaret hacmine büyük ivme sağlayacağı öngörülüyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Türk Otomotiv Sektörü Fas'a Çıkartma Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement